Midtsommer natt
Jeg tok en sen kveldstur opp i fjellet for egentlig å fange det fine kveldslyset. Klokka var vel sånn omtrent 21.00 og jeg ble fryktelig skuffet da en stor diger sky hadde kommet i veien siden jeg dro. Det tar meg en halv times tid å kjøre opp dit. Jeg tok noen bilder i ren frustrasjon, og gikk noe molefunken nedover igjen da dette skuet møtte meg. Frem med kamera, stativ som for tiden kun er monopod og gjorde alt jeg kunne for å fange den trolske og spesielle midtsommer stemningen.
Bildet inngår i albumet Kveldsstemninger - Dette er en serie med forskjellige kveldsstemninger, stort sett tatt i naturen, til fjells, til vanns, til skogs og kanskje fra byen.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 70-300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Odd E. k.

Hei Eli!

En flott historie og hyggelig at du fikk resultat ut av strevet. Flott fanget dette, der vår måne kommer fint tilsyne i lyset fra solen. Flott blåtone i skylaget som du ble så fustrert over. Nydelig båtone i fjellene i bakgrunnen og en flott forgrunn med trærne som står i en fin silhuett mot bakgrunnen. Komposisjon og utsnitt utmerket Eli.

Lykke til med dine kveldsvandringer!

Mvh

Odd E.
Thorbjørn R.

Flott formidlet kveldsstemning.
Monika Frisvold V.

Hei
synes du fanget en meget fin stemning...
dette var meget flotte blåtoner..
Gjorde vel ingen ting med den skya :)))
mvh monika
Avsluttet .

Vakker midtsommerstemning:-)
Liker farger og lys i dette bildet:-)
Hilsen Tone!
Inger-Lise S.

Absolutt verdt turen Eli! Fin stemning, lekre farger og jeg liker formatet godt!

Inger-Lise
Ivar B.

Fin sommernatt stemning dette med deilig blåtone. Rent og enkelt komponert. Noe mystisk stemning over dette. Mvh Ivar.
Ann F.

Trolsk stemning, fin måne, personlig ville jeg vurdert beskjæring nedenfra, akkurat så mye at det lyse partiet på bakken blir borte, så det bare er mørke granlegger som stikker opp fra nederkanten. Eller i alle fall til over det lyse partiet (stein?) som er litt til høyre for midten.

mvh Ann

P.S: hadde jeg vært god til å klone, hadde jeg glatt fjernet hele granskogen og bare hatt blå åskammer i bunnen. men det er vel manipulering og fy-fy, det? Selv om det er en stemning man er ute etter, ikke en salgsannonse for utsikten fra hytta.
:-)
Anne-Lise S.

Deilig bilde med fine farger om går over i hverandre. God stemning, nesten litt trolsk, og der toner og former glir fint over og innover i hverandre. Fint valg av høydeformat her, og god dybde.

Anne-Lise
Steinulf L.

Trolsk stemning og vakre farger. Synes bildet fortjener en 1pix tynn ramme.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu