Red sunset
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO100 - 1/3 EV
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.

Rett og slett et deilig bilde.
Herlige toner, fin snever DOF og en vellykket komposisjon.
En av dine beste blomstermacroer.

StigB
Inger-Lise S.

Meget god skarphet på støvbæreren i midten. Her har du kommet nær! Men det har sin pris i litt støy...Jeg liker bildet likevel!

Inger-Lise
Laurberg G.

Hej Steinulf. Her forekommer det at du har gjort et mesterværk. Pågående for ikke at sige agressiv. Her er stor stopeffekt og også indhold nok til at binde betragteren foran billedet. Et stærkt organisk præg er nok hovedindtrykket. Har spekuleret på om en beskæring i venstre kunne gøre indtrykket endnu stærkere ved at fjerne støvdragerne fra centerområdet. Men dette må være en subjektiv vurddering. Godt gået. Flot macro. mvh. lau
Monika Frisvold V.

Nydelig makro der skarpheten sitter på støvbæreren i midten.. herlig farge og fint lys... Likte dette :)
mvh monika
Tone A.

Hei Steinulf
Eit vakkert makrobilde med eit flott fotostandpunkt så nær og lågt under blomen så kronblada med sine mjuke former øverst har sløra underskjørt under kjolen. Dette gir elelganse til bildet og med så smalt slarphetsplan så får bildet så mjukt eit uttrykk. Her er det den sine skarpe støvbærararen og nokre skarpe hår på overflata, som gir bildet liv saman med duvande underskjørt nederst.
Flott lys på den slarpe støvbærararen og på dei meir uskarpe som får fram dei fine lillatonane på både dei ørsmåe håra og på støvbærane.
Dei uskarpe støvbærarane gir litt dybde til bildet og er saman med den skarpe ein flott kontrast mot dei lysare rødtonane i bakgrunnen. Også sjølve blomen med sine djupare rødtonar er ein flott kontrast mot den lysare bakgrunnen, som er malerisk og som med sitt mørkare rødtona parti lengre oppe tek opp rødtonane til blomen. Det er også litt mørke grøntonar som bryt med alt det grøne.
Eit nydeleg bilde med rødtonespel som gjer blomen så vakker og der støvbærarane har hovedrolla med eit flott lys og fine kontrastfargar.
Med eit lite kutt i venstresida vert det enda betre, trur eg.
Ei anbefaling frå meg også, pga at dette er eit spanande makrobilde og elegant i uttrykket. Kjemepebra jobba.

:) Tone
Inge S.

Hei.
Nøyer meg med å si. Strøkent!!

Mvh Inge
Anne Ø.

Synes dette er virkelig fotokunst. Du skaper noe, en stemning,
som her ''red sunset'' og det er det. Noe abstrakt over det samtidig som jeg her tenker, ser landskap med disse støvbærerne i fokus.
Liker bilde ditt svært godt. Flott arbeid!!!
Anbefales.

Anne:)
Anne-Lise S.

Hei Steinulf!

Her har du en egen lilleputtverden i den virkelige; i den som sees godt med det blotte øyet! Blir sittende og scrolle ned til støvbæreren i fokus og ender opp med å beundre området der. Liker så godt detaljene du får frem her, med korna på bæreren, de små hårene, din lek med lys og skygge, og ser for meg Alice i eventyrland vandre rundt der.... Her synes jeg du lykkes svært godt med valg av fokusområder, og jeg liker det store mer tomme rommet omkring der lyset skaper skygger og former. Flott at du også har med den diffuse undergrunnen; undersiden av blomsten her, og at den blir liggende mer i tåkete skygge med dette myke lyset som avtegner bladene på en så delikat og litt hemmelighetsfull måte. Dette området sammen med de mer diffuse støvbærerne skaper fin dybde i bildet. Her har du jobba godt!

Anne-Lise
mikael p.

en fin macro med sköna färger och
snyggt skärpedjup,bra vinkel oxå!
mycke fin!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu