Fjellstemning v2
Utstyr
  • Canon 1D M2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Vakkert. Nydelig stemning. God komp.

Inger-Lise
Ragnhild Annette E.

Herlig bilde. Her fikk jeg lyst til å være. Eventyrlandet....

mvh Ragnhild
Joakim R.

Dette var bra! Spennende format og stemning.

Mvh JR
Espen B.

De går mange WOW gjennom meg når jeg ser bildene dine. Utrolig flott dette også.

mvh Espen Bergersen
Anne-Lise S.

Overjordisk, drømmende, eventyrlig! Spesielt lyset fanger meg her, der det får frem detaljer i dette motivet pga at det kommer inn på denne måten. Nydelige silhuetteffekter i bildet, og din høye mørke himmel gir kontraster og uendelighetsfølelse. Du har noe småtteri i ytre venstre bildekant som med fordel kan clones helt mørke, men ellers Tumbs Up! Svært vellykket og et særs delikat bilde dette her!

Anne-Lise
Espen A. I.

Første som slår meg er irritasjonen over manglende innhold i 50 % av bildet i øvre del, hvor det nå på min skjerm fremstår helt kullende svart. Her burde du fylt ut med eller annet i form av kanskje en 2. eksponering med tregere lukkertid for mer info i den delen.

Espen
ingeborg w.

Her må jeg si meg helt enig med Espen. Det blir for tomt oppe. Et kutt, altså mer panorama hadde forandret bildet. Den nederste delen er fin den med mange detaljer og spesielt lys. I fullversjon ses også noen lyse flekker i venstre bildekant som ikke bidrar i seg selv.
Torbjørn K.

Kanon-stemning! Bildet blir ikke tomt oppe, men det som ødelegger her er at bildet gror igjen med den sorte-bakgrunnen du har valgt. En liten ramme ville nok bedret dette. Jeg liker godt den enkle og rene komposisjonen og sepia-tonene i bildet.

Torbjørn
John-Tore G.

Hei dere alle. Tusen takk for kommentarer. Ser jeg har har slurvet litt på venstresiden. Dette er egentlig en v2 av dette bildet. V1 ligger her:

http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=290459

Har fått tilbakemeldinger på v1 at bakgrunnen kan virke forstyrrende, så derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut en ny versjon og høre ''folkets'' dom :-)

Takker også for cropforslag. Slettes ikke dumt!

Mvh John-Tore

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu