balanserende perler i skogbunnen
tjæi.. Ønsker ærlighet til mitt bilde, men ''snakking'' tillater jeg også.
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Hei Ingebjørg!
Et spennende bilde:-)
Bilder trenger ikke være perfekte for å gi noe etter min mening.
Sitter å ser på dette bildet ditt og jeg liker iallefall godt fargene,friske og fine som de er.Lurte litt på et kutt oppe,men syns egentlig det fungerer greit som det er.Syns kanskje de uskarpe dråpene i front forstyrrer litt,men så kommer den skarpe og liksom retter det opp igjen:-)
Hmmmm,jeg må nok venne meg litt til dette men jeg liker det godt og kan godt komme til å like det veldig godt hehe.Et bilde som kan studeres ei stund og det er bare positivt syns jeg.Dette ble vel mest snakking,men iallefall litt om mine tanker rundt bildet:-)En av grunnene til at jeg syns det er spennende er jo at det er et bilde som kanskje ikke bare glir rett inn med en gang,men må tenkes litt på,positivt:-)
Hilsen Tone!
Robin J.
Fin plassering av den skarpe dråpen. Ellers fin blåtone i bildet. Litt usikker på om hele blomsten burde vært med? Mvh RJ
Gunnar O.
Veldig spesielt bilde.. Skarp ''perle'', som du kaller det,,, Veldig fint!
Mvh Gunni
John H.
Hei
Ingebjørg. Litt mer en ''snakking'' blir det som vanlig fra min side. Gidder ikke å slenge ut lettvinte kommentarer for å fri til publiken. Det positive først. Fine farger, fin og skarp dråpe. Modig komposisjon. Men denne gangen blir det kluss i hjerna mi. Får ikke helt tak i dette. Men pytt pytt. Du har gledet meg og inspirert meg så mange ganger at jeg er evig takknemmelig. Det som skurrer er at for meg blir komposisjonen i ubalanse. Blomsten har på en måte falt ned i hjørnet og er på vei ut av bildet. På ære og samvittighet,
John.
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Meget karakteristisk utsnitt for deg! Liker også fargene, gult og blått (selv om jeg ikke er svensk). Utsnittet holder for meg, sterk linje i stilken nederst. Er vel litte grann der ho Tone er. Er litt usikker på de veldig lyse dråpen foran. Men likevel syns jeg bildet er en helhet som står rimelig greit. Men det lille ekstra finner jeg nok ikke denne gangen! ;o(

Mvh, Johann
Stig Børre E.
Syns komposisjonen er god.
Frekk og vellykket plassering. Tonene er fine, kanskje litt i overkant høy kontrast.
Valget av fokuspunkt er godt, fin grunn dybdeskarphet. Lurer på en ting: er dråpen helt skarp?

StigB
Øyvind T.
Aporpos kommentarene til Tone, John og Johann; hva er et perfekt bilde når dette ikke er bra? Her balanserer den blå flaten oppe til venstre mot hovedmotivet, dråpen, mot den gule blomsten, ned til høyre. Grenseflaten mellom disse to delene i motivet er diagonal og gjør bildet knallbra. Dette kunne jeg hatt på veggen hjemme.

Gratulerer Ingebjørg !!!

Øyvind
Espen A. I.
Savner hele blomsten, ville helt klart nøyd meg med en dråpe, ellers liker jeg blårfarga godt, men gulfarga er smått utbrent. Kompen hangler litt med andre ord, synes jeg, men jeg er med på fokusplanet som ligger godt.

Espen
Inge S.
Hei.
Liker godt formatet og utsnittet her. Savner litt mer skarphet
på dråpen.

Mvh Inge
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger folkens.

Tone - Jeg mener absolutt ikke at et bilde må være perfekt for at man må like det. Da kan man jo diskutere hva som er perfekt også, og dette er jo svært induviduelt. Som du konkluderer med, kan motstand være en god ting.

Robin og Espen - Nei, hele blomsten hadde blitt for tamt for meg tror jeg. Men det kan selvfølgelig prøves ut ved de senre anledningene. Det ser ikke ut som regnet skal bli noe problem.

John - Tilbakemelding foran snakkingen, det er så klart det beste ;) Jeg forstår ditt problem angående komposisjonen. Men lite kan gjøres med det nå.

Jóhann - Jeg er personlig enig med deg angående det lille ekstra. Svensk er ikke jeg heller ;)

Stig (og Inge) - Nei, dråpen er ikke helt skarp. Dette grunnet mangel på stativ (det jeg hadde gikk i fossen for noen dager siden. Inget savn), og et utallig flygende blodsugere.


-Ingebjørg
Andreas S.
Heisann

Herlig! Du trenger nesten ikke ha navnet ditt under bildet, det synes så godt at det er et produkt fra deg:) Herlig utsnitt og flott dynamikk i bildet. Vakre farger er det også! Severdig dette.

Mvh. Andreas D.
Anne-Lise S.
Øynene mine ledes innover til dråpen som er mest i fokus, og forsvinner ut gjennom den. Smørblomsten blir da bare en diffus bakgrunnsgreie som jeg ikke vektlegger merker jeg. Her er det verdenen inne i dråpa som betyr mest og som fenger. Kompet er svært tungt i nedre kant ja, men for meg fungerer det som bare det. Du har klart det kunststykket å la en så liten dråpe som ikke engang er skikkelig i fokus tilføre bildet en så stor styrke at den fanger øyet slik at det forblir der. Fascinerende!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu