...der det er strand, skal det gå vei...
En nydelig og fredelig del av Namsos hvor naturen har hatt sitt tilholdssted, blir gjort om til den nye innfartsveien til Namsos som en del av det ''fantastiske'' Namdalsprosjektet. Slike ''forbedringer'' må så jeg og andre Namsosinger betale for de kommende 25 årene. Hmmmm!!!
Liker buen i slusene? ved det gamle sagbruket på Spillum samt lyset i husene.
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 35-105, f. 3.5-4.5
  • Brennviddeca 50mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • AnnetGjorde himmelen litt mørkere i forhold til resten. Ellers vanlige justeringer i nivåer, farge og USM.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Jóhann. Jeg visste ikke at det skal gå en vei der!? Hm. Men ellers i byen så ser man jo store forbedringer (selv om jeg kunne ha tenkt meg noe annet enn bomringen). Jeg synes at bildet er fint med gode rom og linjer. Eksponeringen er også god, men det ser ut som ditt kjente magentaproblem har slått til igjen (?). Motivmessig (husene) - tja.. Kanskje ikke så spennende. Iallefall ikke den kraftstolpen.

vh ingebjørg
Jóhann Á.

Takk for kommentar, Ingebjørg! En eller annen plass der skal det vel gå vei. Som allerede nå er for kostbar, slik at alle de ''myke'' delene av Prosjektet foreslås fjernet. Tenker på gang og sykkelvei på livsfarlig vei. Enkelt å fjerne. Underlig prosjektstyring og enda mer underlig at de samme får lov til å gjøre de samme tabbene gang på gang. Ingen har ansvar og vi betaler. Men slik er det!
Og så bildet.. Ikke det mest spennende og jeg kunne vel godt fjernet den stolpen. Men, men... Var ned på bruket og tok en del bilder og likte den rolige kveldstemningen med lysene i husene.
Fred S.

Hei Johann, som tydeligvis bruker litt av sommeren på å ergre seg over Namdalsprosjektet. Ordet ''fantastisk'' i anførselstegn tyder i alle fall på det.
Men i alle fall, det er tung og fin sommerstemning i bildet ditt. Det er linjer der; de kunne jeg kanskje ha tenkt meg presentert i litt mer diagonal form, de går litt for mye horisontalt her. Særlig linjen med ''tømmerstokkene'' ville ha gitt mer nerve til bildet tatt fra en annen vinkel, tror jeg. Men en fin ro i bildet ditt.

vh fred
Jóhann Á.

Takk til deg, Fred! Og dine antagelser er helt riktige. Hele prosjektet er et glimrende eksempel på dårlige beslutninger, ubrukelige prosesser, prosjektledelse som mangler sidestykke og politikere uten ryggrad! Men jeg er ikke sur, nei, jeg betaler bare mine beskatning slik at alle disse kan beholde jobbene de er så totalt ubrukelige til!
Og så bildet. Det var kveldsroen jeg var ute etter. Namdalsprosjektet ble en ''bonus''. Er vel enig med deg i det du sier om linjene i forgrunnen. Blir litt for mye på tvers. Leder ikke godt nok inn til motivet. Men det er artig område å ta bilder!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu