Vardø
Bare et bilde akkurat som alle de andre på foto.no.... =)
Bildet inngår i albumet Vardø under nordlys - Diverse bilder fra vardø...
Utstyr
  • Canon eos30
  • Canon 35mm 1:2
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • FilmtypeSuperia200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Nils B.

Vakkert. Men de hvite flekkene som muligens ikke er stjerner burde du tatt bort.
mvh Nils
Lars-Anders M.

Bra
Nils L.

Flott eksponering. Virkelig bra kombinasjon av bebyggelse, kveldshimmel og nordlys. Som nordlysbilde også av de bedre jeg har sett her.
Mvh Nils
Tom A. T.

Enig med øvrige. Fint avstemt eksponering som gjengir lyset på en bra måte.
mvh Tom T
Terje S.

flott. det skulle ikke tilfeldigvis være tatt siste helga i mars i år, i påska? Til venstre for midten av bilde, er det to stjerner som står nesten loddrett, litt opp til høyre for den nederste er det en prikk med noe som ligner en hale. Sjekk negativen!
Det kan nemlig være kometen Ikeya-Zhang.
Marvin P.

Du har helt rett Terje! Jeg vet at det er komenten Ikeya-Zhang. Oppdaga den på flere av mine bilder fra den helga. Jeg har enda et bilde av den komenten på foto.no der du ser den tydligere (Nordlys)bilde nr. 371350.
Bra observert!!!

Mvh Marvin
Karl Øystein L.

Kult bilde med bra lyseffekt i skyene og stjerneeffekt fra gatelys
Haiman A.

Ha! Dette er pent. Jeg ville ha kuttet litt øverst.

::Haiman::
K B N.

At lysene i husene er såpass sterke samtidig som at nordlyset er godt synlig, viser at nordlys er et utrolig sterkt lys. Har selv aldrig sett et selv, ialle fall ikke av dette kaliber. Bra dokumentasjon.
Jostein M.

Veldig vakkert! Har alltid drømt om å få oppleveve nordlyset.Ville nok vært litt tøffere med beskjæringen var jeg deg og
fjernet rusket men alt i alt er jo dette vakkert.
Mvh Jostein
Povl Kjeld H.

Hej Marvin.
Jeg synes ikke det er et billede som alle andre her, sjældent at se et nordlys så flot som det du viser her, selve natbilledet med både nordlys og byen er flot, god komp.
mvh. pkh
Marcelo V.

Bildet er bra, men jeg synes du burde ha jobbet lit mer med forgrunnen. Skyggen på nedre venstrehjørnet virker forstyrrende for min del.Ellers som sagt et godt bildet.hvor det beste finner man i himmelpartiet.
Hilsen
Marcelo
Marvin P.

Joda, det var litt synd med skyggen til venstre, men når nordlyset blusser så har man ikke tid til å tenke på alt. Det viktigste er eksponering også kommer komp. Denne Aurora stripen varte i ca.2 minutter =)
Tusen takk for mange hyggelige komentarer, jeg setter pris på gode råd.

Mvh Marvin
Karl Andreas W.

veldig enig i alt som er sagt her, også den litt forstyrrende skyggen nederst til venstre. Faktisk var den det andre jeg la merke til, etter norslyset. Kanskje lett å tenke at det ikke er noe å gjøre med det nå, men det kan det være. Prøv Photoshop, er du flink klarer du å ''ta over'' med snøen andre steder på bildet, slik at man ikke ser at det er manipulert. Sikkert vanskelig, men klarer du det blir det MYE bedre. Ellers: Grusomt vakkert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu