Do these legs make my butt look big?
Skulle jeg ha tatt vekk han der til venstre?
Bildet inngår i albumet Nature - Flora, Fauna and other nature-related photos
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger634
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

Her har du ett meget fint fuglebilde. Liker Farger , utsnitt og stemning. Bra.
Per Einar G.

Tenker at han bør være der ja....med billedteksten! Funny and gorgeous picture man! :)

Per E.
Vegard T.

Synes det var en morsom billedtekst jeg, så således er det jo nødvendig at måke nr to er med. Fint og skarpt hovedmotiv med en nøytral bakgrunn i fine farger. (ps det bør stå ''these'' og ikke ''this'')
Andreas S.

Hei

Nei, han til venstre er helt genial:) Ellers: Flott skarphet, uttrykk og holdning på den poserende måka. Meget bra toneomfang og en flott bakgrunn! Kveldens beste bilde av poserende måke..

Mvh. Andreas D.
Atle J. G.

Takk for rakse kommentarer. Og takk til Vegard. Jeg hadde første tenkt en litt annen tekst. Thnx to you all :)
Mvh Atle
Hege S.

Hei! Synes han til venstre er med å skaper mer liv og spenning i bildet. Selv om den til høyre jo var et blinkskudd også.. God tittel.. Veldig bra! ;)
Carl N.

bra kombinasjon av situasjonshumor og et teknisk godt bilde! lyset og bakgrunnen gjør seg veldig bra, og måken til venstre må selvsagt være med om ønsker å ha humoren som det lille ekstra i bildet..
litt usikker, men jeg savner kanskje litt mer luft over måken. og om mulig prøvd å fått til en mer utpreget diagonal mellom de to måkene fra øye til øye. - men dette ville kanskje også gjort at den høyre måken som hovedmotiv ville tapt seg litt, så ta det med en klype salt :)
Jan V.

Definitivt beholde han til venstre! Uten han og tittelen hadde bilde raskt blitt ''kun'' et artsbilde. Veldig bra skarphet, liker også den nøytrale bakgrunnen godt.

mvh
JanV
Kjetil S.

Herlig bakgrunn og lys. Det er måken til venstre som gjør bildet interessant etter min mening.

mvh Kjetil
Atle J. G.

Takk for kommentarer :) I bakgrunnen ser man såvidt en stripe av havet og resten er en skyfri himmel i kveldsol. Carl: Desverre er bildet ikke større, men ser hva du mener. Tenkte selv å kutte litt til høyere, men lot det være.
Mvh Atle
Carsten A.

Delikat presentert bilde av en situasjon i delikat lys. Selv sagt skal den til venstre ikke bort, vesentlige bidrag til det billedmessige innholdet skal selvsagt ikke fjernes.

En sak for seg er at det - dessverre - reagerer litt over tittelen, dels er jeg ikke tilhenger av titler som synes å tillegge dur og fugler menneskelige vurderinger, dels syns jeg den til en viss grad har karakter en en føring om hvordan betrakteren skal oppfatte bildet.

Men som alt sagt et fint bilde.

MVH CA

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu