Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Carsten A.
Flott storlom i positur - akkurat passe eventyrlig lys var det også!

MVH CA
Kjell G.
Storlommen er den trollske stemningens fugl fremfor noen. Det er gjerne natterstid om sommeren som er mest spennende ''storlomtid''. Jeg tipper vi snakker om pluss minus 2 timer på kl 24?

Spennende positur og en flott formidling av den fascinerende ''storlomstemningen''!

mvh kjellg
Ketil K.
Takk for kjappe kommentarer. Dette kunne vært tatt på natten, men ble tatt i går ettermiddag, da jeg overraskene kom over et storlompar. Det var øsende regnvær og et utrolig soft lys.
Aleksander M.
Hei
Flott positur på storlomen, men skarpheten skulle gjerne vært bedre på nebbet synes jeg. Synes lyset er ganske spennende.

Mvh Aleksander
Arne S.
Du har en innbygd magnet for fugler, Ketil, så det er kanskje ikke så tilfeldig likevel :) Bildet er tatt i rette øyeblikk og viser lommens grasiøse bevegelser og flotte mønster. Lyset er flatterende, men flaten blir en smule monoton.
Ketil K.
Takk for nye kommentarer. Aleksander: Jeg synes nebbet gjerne skal være uskarpt. Det viser bevegelse. Arne: Jeg var litt i tvil om jeg kun skulle vise et nært utsnitt, og la være å ta med så mye vannflate. Enig i at den er litt monoton, selv om speilingen av skogen i bakgrunnen og vanndråpene etter min mening gir en viss dybde i bilde. Jeg ser at jeg ikke fikk med alle fargenyansene som fantes i vannspeilingene ordentlig, Det kunne redusert det monotone. Får bearbeide originalbildet litt bedre. Takk for nyttig synspunkt!
Knut Børge S.
Hei Ketil!

Stemningsfullt og vakkert bilde av storlomen i fin positur. Meget flott naturfoto!

mvh KBS
Knut Børge S.
Hei Ketil!

Stemningsfullt og vakkert bilde av storlomen i fin positur. Meget flott naturfoto!

mvh KBS
Kjell Sigurd S.
En spennende, sky og vakker skapning fanget i en svært kledelig positur. Jeg liker utsnittet og synes omgivelsene er viktig for stemningen. Velger å tolke refleksene som regndråper. Det blågrønne står godt til lomen. Langt fra artsfoto. Likte bildet godt.

Kjell S
Svein B.
Svært pent bilde av storlomen, i et lys som kler fuglen godt. Posituren er klassisk og gjenkjennelig- og raus med hensyn til å vise denne praktfulle fuglens fine streker og mønster i bryst og strupe. Men det er det gode lyset, sammen med fargevalørene i det stille vannet som lager det meste av stemningen i bildet. Vakkert.

Mvh
Svein B
Torbjørn K.
Trolsk og magisk stemning i dette bildet, posituren er også svært så elegant og passende til dette bildet. Jeg synes utsnittet blir noe vel avlangt, og jeg tror ikke dette bildet ville tatt skade av å midtstille fuglen, så jeg vil foreslå et kutt til høyre. Jeg savner en del skarphet på nebbet.

Torbjørn
Bjørn H.
Ord som trolsk, magisk og vakker er brukt og de ligger ikke langt unna sannheten Ketil. Det er stemningen og lyset som får de sterkeste sansene i gang for min del, men selvfølglieg også posituren... Flinkis.

Bjørn.
Geir Arne M.

Flott bilde med magisk stemning. Kanskje kunne kontrasten vært løftet bitte lille til ?

mvh geir
Ketil K.
Takker for nye kommentarer. Det er fint å kunne prikke inn hvordan dere oppfatter bildet, og hva som mangler og må til. Øke kontrasten er så sin sak Geir, det kan slå to veier her antagelig, vil nødig miste det vare i bildet (helt skjermavhengig)- og flinkis - den skal jeg huske Bjørn! Skal se om jeg får gitt deg den tilbake i en eller annen form - hehe, når du sikkert snart? - legger ut et nytt fenomenalt bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu