Ballett 13
Bildet inngår i albumet Dance B/W - Den Norske Balletthøyskole Oslo, Bårdar akkedemiet Tvedestrand etc.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 50 mm f/1.4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/500s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger745
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Olav Ø.

To tøffe bilder. Det andre er kanskje det beste, men dette har størst potensiale, etter min mening. Hvis du hadde clonet vekk bommen'(?) og fotlista, slik at alt ble hvitt og reint bak jenta hadde det blitt et kjempebilde.
Ole-Kristian T.

Liker posituren på denne danseren veldig godt. Omgivelsne er ''renere'' på dette bildet enn på det andre, så det synes jeg trekker opp. Kan hende forslaget ovenfor er verdt å prøve, for dette bildet har et stilig uttrykk, danseren utstråler kraft, energi og glede!
Jan V.

Hei,
dette fanget meg raskt, liker linjene gjennom bildet, og trodde først det var tatt ovenfra og ned. Men den gang ei. Ansiktsutrykket og gleden er å til å ta og føle på. Valg av s/h gir også en klassisk stil over det som jeg antar er tanken.
På den pirkete siden heller horisonten en grad eller to.

mvh
JanV
Tove H.

Slutter meg til den positivr kritikken over- et herlig bilde! Men helt hvit bakgrunn hadde gjort seg.
Mvh Tove
Atle J. G.

Takk for kommentarer.
Ser nå at horisonten heller... Tar mange havbilder også og da er jeg veldig obs på det. Her tenkte jeg ikke over det, men ser at jeg burde ha gjort det. Skal se om jeg kanskje legger ut en rettet utgave.
Skal derimot ikke ta vekk bakgrunnen. Dette er 'baren' i dansestudioet, og er en vesentlig del av bildet. Dette er ett av totalt 38 bilder i en serie om dansere fra 'det norske ballethøyskolen' i Oslo. Med variasjon og pesonlighet i midten. Da blir bakgrunnen en fin hjelpemiddel.
Mvh Atle
Olav L.

Synes dette er et flott bilde. Om lista er skeiv eller om det er tatt litt i vinkel gjør da ingenting. Synes heller ikke du skal klone vekk bakgrunnen, selv om jeg ser poenget.
Her har du truffet med komp, balanse, kontakt med danseren, lyset. Ja, i det hele tatt så er dette et knallskudd!
Kjell Sigurd S.

Kort og godt strålende! Posituren er meget god og de rette linjene i omgivelsene støtter denne. Hvis du har mer luft til høyre ville jeg kanskje valgt å legge på litt der. Alternativt vurdert et kutt til venstre.

KJell S
Avsluttet .

Hei...

Et flott bilde av en imponerende prestasjon.
Liker veldig godt at det bildet er i fargeløst.
Den utbrente bakgrunnen i midten av bildet
fungere veldig bra da den glir over i de mørkere
tonene øverst å nederst på bildet.

Flott!

Hilsen
Bjørn-Erik
Anne-Lise S.

Et bilde som forteller historien om ei som elsker det hun holder på med! Flott med smilet som viser livsgleden og engasjementet for denne idretten! Lekre detaljer på dama, med godt lys som fremmer dette. Horisonten heller, og burde være vannrett ift å bedre få frem det kunstneriske i dansen her, og videre synes jeg at bommen (eller hva det er) som er bak henne bør vekk. De to strekene tangerer hennes hode og kropp og forstyrrer øyet såpass av det stjeler oppmerksomhet fra det danseren holder på med! Videre ville jeg ha foretrukket om foten som stikker frem bak hodet hadde vært enten noe lenger ned eller lenger opp slik at det ikke hadde sett ut som hun har gevir! Ellers et bilde med potensiale!

Anne-Lise
Atle J. G.

Takk for kommentarer og anbefaling :)
Anne-Lise: Enig ang foten bak hodet hennes. Tok serieopptak med 5 bilder i sekundet. Bildet rett før denne var slik jeg ønsket det og som du beskrev det (nå snakker jeg kun om foten) Resten at posituren var ikke like bra. Jeg hadde hjelp av 2 danselærere fra den norske balletthøyskole til å se på og korrigere positur/holdning etc. Til slutt ble det denne.
Mvh Atle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu