This is the ocean (6)
Undertittel: ''Havet, døden og kjærligheten''.....
Dekorativt.....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-21 17:50:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-21 17:52:05
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-06-21 17:59:13
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-06-21 19:08:09
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Roar K.

Herlig naturbilde som like gjerne kunne vært lagt inn under abstrakt slik jeg ser det. Liker komposisjonen din. Selv ville jeg kanskje ha beskåret 1,5 - 2 cm på høyresiden og tilsvarende i bunn, men det er min personlige synsing som jeg bare nevner. Havet som her framstår som sølvfarget til venstre i bildet føler jeg lager en fin kontrast til fargene i bildets høyre del. Samtidig lager jo vannet også en diagonal innover i bildet. Din egen vurdering som dekorativt kan jeg være enig i, men er litt tvilsom til den dramatiske undertittelen du har gitt dette vakre naturbildet.

Roar
Tove H.

Takk for fin kommentar, Roar. Har lagt inn en versjon med ditt forslag til beskjæring-(slik jeg forsto det).
Mvh Tove
Roar K.

Nå som jeg ser din V4 ser jeg at det burde vært tatt enda litt i bunnen. Er jo vant med photosigth.no som har et cropverktøy som man kan legge inn på bildet direkte. Her hadde jeg måttet tatt det inn i ps og prøvd meg fram.
Jeg ser du har vært litt uheldig med V2 og V3 i og med at størrelsene går utover din opprinnelige ramme. Kjenner ikke dette forum godt nok enda så jeg vet ikke om du kan slette for så å legge dem ut igjen i en mindre størrelse.

Roar
Tove H.

Æhm, det skorter en del på det tekniske her i gården. Jeg får ikke til å endre versjonene så de passer i rammen. Skulle redigert bort et ord som kom to ganger under v4 også, sånn er det når en er for rask på tastene. Men beskjære mer nederst går bra.
Hilsen Tove
Barbro N. V.

Hei, liker denne serien din veldig godt. Har tatt en del liknende bilder selv, men du har funnet så uendelig mange flere versjoner. Likte v5 utsnittet svært godt

bnv
Avsluttet .

Liker V1 fordi jeg synes den har best balanse i lyse og mørke partier (venstre og høyre side). Kanskje burde lyset (refleksen) vært noe dempet over hele bildet, og kanskje bittelitt økning i fargemetningen. Mange fine detaljer og vakre myke former som matcher med de duse fargene. Dette er til å henge på veggen, etter min smak.
Vennlig hilsen MV
Tove H.

Tusen takk, Barbro og Magne. Var inne for å se dine bilder, Barbro, men du hadde ikke lagt ut, evt slettet havbildene. Men du har mange andre fine bilder.
Magne, det med refleksen tenkte jeg på, men bestemte meg å ikke gjøre noe med den. Men ser hva du mener- også med fargemetningen. Er veldig glad for alle innspill!
Mvh Tove
Avsluttet .

Dette var kunstnerisk og flott.
Vakre farger og spennende mønster.tror faktisk jeg går for V1 jeg,den stemmer best for meg:-)
Hilsen Tone!
Tove H.

Takk Tone, for positiv kommentar!
Mvh Tove
Rune S.

Vakkert i fine farger og linjer. Liker #1 best. Kreativt og flott!

Mvh
Rune S
Tove H.

Takk Rune! Kjekt at du liker bildet!
Mvh Tove
Brit M.

Ser ikke riktig hensikten med cropping her, dvs de croppede er like gode, bildet i seg selv er godt. Forstår tittelen din ja, visne blader og roseblad. De små utsnittene er som perler, og står godt på egen hånd.

Brit
Tove H.

Takk, Brit! Egentlig enig i det med å ikke beskjære- i etterpåklokskapens lys.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu