Sommerhatt
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eli B.

Flott bilde av blomsten, som i første øyekast kan virke litt rotete, men som ved nærmere ettersyn virker meget harmonisk og symmetrisk bygd opp. Med det grønne bladet som stikker opp i en halvring av blomstene. Fint sett og bra komponert.

mvh Eli
Stig Børre E.

Morsom blomst. Ser ut som en gås med hatt.

Stigb
Roger K.

Hei Steinulf!
Først og fremst flotte farger i dette. Fine overganger som gir ro til bilde selv om mengde skulle tilsi litt stress. Legger jo merke til fokuspunktet ditt i den grønne blomsterknoppen som stikke opp. Den tar jo mye av oppmerksomheten din i bilde og kan minne om en pekefinger til bilde. Sommerhatten ligger vel litt lengre opp og kanskje en påminnelse til oss at det ikke er pent av oss å peke på folk som har all slags hodeplagg på seg. Nå hadde jeg meg en runde inn i spekulasjonen til hva fotografen kunne tenke seg :-). Likte det her.

Mvh RK
Tove H.

Morsomt og anderledes blomsterbilde. Liker din framstilling av disse hattepyntede gjessene... Og så det med pekefingeren til bildet, som Roger nevner, det er jo også en herlig tanke. Bra bilde!
Hilsen Tove
Ann T.

Et trivelig bilde Steinulf. Liket fargene veldig mye. Sommerlig og lekkert!
Mvh. Ann
Anita M. S.

Hei og hopp!
Du krydrer tilværelsen med blomsterbildene dine. De er kreative og unike, og de får andre til å fantasere. :+) I like it!
Mvh Anita
Brit M.

Hadde ikke gårdsdrengen til bestemor Duck en kjæreste? Fikk noen assosiasjoner her. Må le av dette bildet, dvs det gjør meg glad. Fargerikt og givende. Herlig, sommer, sommer, sommer!

Brit
Torbjørn K.

Finnurlige blomster dette her. Jeg liker spesielt godt bakgrunnen som går fra hvitt til gradert grønt og fiolett. Knoppen nede i bildekanten ødelegger litt, så den kunne du med fordel fjernet.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

Stilige sommerhatter, flotte sommerfarger, fin komp.
Tone A.

Hei
Dette er eit kreativt blomebilde kor blomane minnar meg mest om tyrolarhattar, og som med sine friske fargar er fine kontrastar mot den lyse bakgrunnen. Underdelen av blomane er også spesielle med sine spissar minnar dei litt om nebb.
Her gir desse nebba ein diagonal frå venstrehjørnet og bakover. Her ville eg ha prøvd eit kutt rett over knoppen slik at desse blomane fekk dominera bildet meir med sine fine former. Blomen i høgrekanten er ein fin motvekt tilden mest skarpe blomen i venstrekanten. Flott skarphetsplan som får fram dei duvande formene til begerblada. Kretativt og vakkert. Og kva heiter desse blomane?
:) Tone
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Har ingen ide om hva de heter.
Liv F. D.

Hei Steinulf,
en riktig fin sommerhatt en sommernatt? Kan det være hatten til tante Fiolett i de gamle barnebøkene om Petter og Lotta? Fint bilde og fine farger.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu