Monteiros Hornbill 1
Bildet er tatt gjennom et åpent bilvindu mens bilen sto stille. Tror dette er tatt med Canon 300 med film. Usikker på objektivet, men muligens Tamron 24-200.
Litt usikker på kvaliteten da disse er reredigert på laptop. Men de så ok ut, men det kan jo endre seg når det kommer ut.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-17 18:12:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-17 18:12:58
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeNegativ film
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje S.

Du verden hvor mange spennende og rare fugler jeg ikke har sett. Dette er en av dem. Ser at du sliter med hardt lys og ikke akkurat pent miljø. Tror du har dratt vel hardt i USM spakene. (Mange hvite pixler).


Med håp om bedre helse og nye flotte bilder.


Mvh Terje
Roar K.

Ja, jeg ser nå at jeg skulle latt dem være som de var og gitt dem mer curves og sharpen, men på lap'n min så de litt tamme ut. Var ikke hjemme da jeg la dem ut.
Hva spennende fugler angår så har jeg nok en del, men dessverre ikke med din fotografiske kvalitet. Det er bare å innrømme at jeg nok er en bedre kommentator enn fotograf. Jeg blir ikke så rent lite misunnelig når jeg ser hva folk presenterer her av fuglebilder.

Roar
Terje S.

Jeg er på ingen måte noen ekspert men har funnet meg en mal på effektiv bildebehandling. Snakker da om ganske rutinepreget jobb. Lærer heldigvis noe for hver dag. Kan gi deg noen tips på veien å vil her liste opp hva jeg gjør med bildene.

1. Tar bare bilder i raw format
2.Gjør mesteparten av justeringene i raw i enten LR eller Rawshooter.
3.Konvertere bildene til 16 bit TIFF filer å åpner i CS2
4.Justerer levels/curves
5.Fargemetning
6.Lysning av fugleøyne med eksponering og magic tool
7.Lagjobbing for å dempe/fremheve bakgrunn osv
8. Oppskarping A:500 R:0,25 T:avgjørende om det er mye støy 0-10
9.Interpolering til ønsket bilde størrelse med image size
10. Konvetering til sRGB da alle bilder er tatt i RGB fargerom
11.En siste finpuss å oppskarping A:100 R:0,2-0,5 T:0

Lykke til å håper du kan få bruk for malen.


Terje
Roar K.

Terje Sylte:

Takker så mye for ''læreboka'' som nok inneholder ting som jeg ikke har beskjeftiget meg med enda - som f.eks. å jobbe i lag. Men det kommer nok.
Problemet er at jeg alltid har alt for mange bilder som skal redigeres, men har jo innsett at jeg må bruke mer tid på hvert bilde. Har også så langt holdt meg til jpg og utsatt og utsatt å gå over til raw, men jeg får vel prøve etterhvert. Har merka at til eldre jeg blir til mer kvier jeg meg for nye ting - fyller 60 om ca 6 uker.

Roar
Terje S.

Lykke til med 60 års dag. Det blir mer kviasamt desto eldre du blir. Hiv deg i det å begynn med raw. Du vil oppdage en ny verden. Hjelper deg på epost eller melding vist du lurer på noe. Nå er det St.Hans feiring her hjemme før jeg drar til Sverige på Bjørnefoto i morgen.


Terje
Roar K.

God tur i morra og mange takk for hjelp og tilbud.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu