''Blåbill'' på ballblomst
ubehandlet bilde, synes at blomsten blir dominerende på grunn av solen som gjør den så ''hard'' , skarp. Forslag på hvordan jeg kan stille inn kamera mottas med takk :) og annen konstruktiv kritikk :)
Utstyr
  • Canon 350 D
  • 18 -55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tove Merete H.

skal vi se...... lekte litt med bildet ditt i ps.... tettere utsnitt, justerte litt på levels og curves slik at hele bildet ble litt mørkere, og justerte det hvite slik at det ble gult.... syns det ble bedre men du kan jo prøve selv :)

Tove :)
Hege N.

Tusen Takk Tove, hvor kan jeg se det du har gjort, jeg er helt ny på denne siden og har ikke funnet ut hvordan alt fungere her enda. Vil veldig gjerne se det du har fått til :)

Hilsen Hege:)
Tove Merete H.

sender deg en mail jeg :) det er langt i fra perfekt det jeg gjorde, men bruker du litt mere enn de to minuttene jeg brukte tror jeg du kommer langt :)

Tove :)
Hege S.

Hei Hege!
Velkommen som medlem! Synes du er flink jeg! Klar og fin bille. Enig med Tove Merete i at du kunne tatt et nærmere utsnitt, det er jo så klart og fint, så du kan trygt prøve på det! Har Adobe PhotoShop du? Der kan du gjøre alt mulig rart. Det gjør jeg.. Spesielt rart!! ;)

Klæm fra Hege, også fersking..
Elin B.

Heisann! Velkommen :) Synes du har startet bra her jeg. Ser du har fått en god innføring av Hege S her så da trenger ikke jeg å utdype det noe mer.

Mvh
Elin
Hege N.

Takk for kommentarer og hilsninger , Hege og Elin, koselig det. ja har mange ting å lære enda, og ikke minst med hvordan jeg bruker photoshop :)
Elin B.

Så koselig at du tok en titt på bildene mine :) Joa alt er bare bra her, koser oss masse. Går fort fram til jobbing igjen..sukk.Bra med dere da?

Mvh
Elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu