Gammel..
Denne kvinnen, i en avsidesliggende landsby i greske fjell, inviterte 2 tørste overeopphetede nordmenn på kald saft. Vi var på leting etter en butikk hvor vi kunne kjøpe drikke, men d et fantes ikke. Uten å kunne et ord av hverandres språk forsto hun at vi var tørste, - i 34 varmegrader.
Jeg fikk et stort smil til svar da jeg pekte på kameraet og ''spurte'' om jeg fikk fotografere henne....
En vakker gresk kvinne. Jeg liker bildet fordi hun ikke forstiller seg, men utstråler verdighet og ro.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-20 19:23:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85 mm USM 4-5,6.
  • Brennvidde47mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, ISO 100,
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.

Hei Unni! Et godt bilde! Godslig og trivelig uttrykk på kvinnen! Sjarmerende rynker og sølv i håret:) Det har jeg sansen for.Ok at du ikke har øyenkontakt med modellen i dette tilfellet! Det har sin egen sjarm..
Jeg liker komposisjonen du har valgt.

Inger-Lise:)
Ingunn S.

Fint og uttrykksfullt portrett, liker det godt:-)

Hilsen Ingunn:)
Avsluttet .

Hei Unni!

For en klok kvinne du fanget med kamera! Hun utstråler en stor ro, og har et fint uttrykk i ansiktet.
Synes også at det er helt ok at du ikke har øyenkontakt med henne, men jeg liker bildet ditt likevel!

Mvh Eva
Laurberg G.

Hej Unni Fonneland . Må det være mig tilladt at komme med en kompliment for dette billede af din græske velgører. Her har du fanget alderens ''adelsmærker''. De mange smile og bekymringsrynker som livet har afst på hendes ansigt. Den rolige baggrund du har fået frem med stenene i muren passe fint og understreger et indtryk af livsvisdom. Jeg ser at du selv mener at trænge til hjælp til det meste og er bange for at blive slagtet. Jeg har setpå dine billeder, og de ser ikke ud som om du behøver megen hjælp. Og den der ville slagte ovenstående portræt må være ignorant eller syg i hovedet. Et tip. Jeg har haft dit billede ude i billedbehandlingsprogrammet, og det tåler let en mindre opskarpning, hvilket får de mange fine ansigtsfurer til at fremtræde tydeligere. Et virkelig fint karakterstudie. mvh. laurberg giversen
Avsluttet .

Hei Unni.

Ett vakkert portrett av en vakker og venlig kvinne, som livet har satt sine spor i ansiktet på. Men det lyser varme og godhet.
Det Greske folket er jo meget vennlige og gjestfrie.
Ha en forsatt god ferie.

Mange hilsner Lillian.
Unni F.

Tusen takk for kommentarer, - veldig glad for det. Og jeg tilhører dem som lærer mest av å få vite hvor jeg har lykkes....ikke hvor jeg ikke har lykkes. Det ser jeg stor sett selv. Jeg skal prøve en forsiktig oppskarping Laurberg...er litt for forsiktig med å skarpe opp ansikter kanskje, redd for å gi mer enn nødvendig skarphet til ansikter...men skal teste.
Så derfor...tusen takk!
Hilsen Unni
Rune S.

Nydelig portrett av gresk kvinne. Liker din passende beskrivelse av henne. Hun forestiller seg ikke, men utstråler verdighet og ro. Liker også bakgrunnen med stenmuren pluss det grønne.

Mvh
Rune S
Tine F. B.

Hei Unni, dette var et utrolig godt portrett av en flott, eldre dame. Helt naturlig og uten påvirkning av omstendighetene rundt. Fin bakgrunnshistorie også. Veldig bra utført! mvh Tine
Nely d.

Hei Unni.
Flott portertt, særlig versjon 1. Den enkle bakgrunnen forsterker inntrykket av ro. Hilsen, Nely
Vegard T B.

Wow! Dette er mitt favoritt bilde av dine bilder! Har du prøvd dette i sort/hvitt med høy kontrast? Ser jo på mange av bildene dine at du har Photoshop skills!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu