Bildet er foreløpig et 10 minutters utkast, med slurvearbeid både her og der. Usikker på om det er verdt bryderiet & timene med pirkearbeid til å få bildet ferdig, og lurer fælt på om; bildet funker i det hele tatt, solrefleksen burde fjernes, horisonten rettes opp osv.. Blir svært takknemlig for tips og tilbakemeldinger :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Kristian A.
For meg funker det helt fint, og jeg ville ikke ha rettet opp horisonten eller fjernet solrefleksen. Sånt som det vil bare gi bildet mer liv i dette tilfellet. Bare lett opp den skyggen ved munn/nese du.
Avsluttet .
Hei!

Jeg la faktisk ikke merke til den skjeve horrisonten før du nevnte det selv. Syns dette var meget bra jeg, men lurer på om jeg ville kuttet en del i toppen, men kanskje jeg syns det pga.at du ikke har etterarbeidet det. Passet fint i sephia.

Mvh Jon Martin
Erik J.
Solrefleksjon og paraply er en fin kombinasjon- jeg har sett på flere av bildene dine og sett en snert som er sjelden og imponerende!
André M.
André sier: Teknisk; sepiatonen ville jeg dempet en del, synes det blir litt for brunt oppe. Solrefleksen er selvsagt helt feil, men dritkul og må absolutt være der :-). Horisontens skjevhet, ja.... Litt skjeivt og gæernt, men ikke på noen måte sjenerende/dominerende, men blir liksom litt halvveis: Du kunne gjerne hatt skjeivere horisont. Halvveis er sløvt... ;-)

Thale sier: Horisontens skjeivhet eller retthet er helt uvesentlig for uttrykket i bildet; det første som ses er parasollen, jenta og så refleksen. Helt til slutt kommer horisonten. Og da blir den uvesentlig.

Bildet som helhet: Bra! (mener både André og Thale)
Stine J.
Blir ikke helt klok på hva du vil fortelle med dette bildet; jente med paraply i motlys - skaper en spenning som jeg ikke helt kan forklare. Refleksene (selv om de egentlig er ''feil'') syns jeg skaper liv i bildet. Den skjeve horisonten gjør det hele litt rotete. Enten mer skjevt eller rettet opp. Slik det er nå trekker horisonten for mye oppmerksomhet. Sepiatonene gjør bildet varmere og det faller i smak hos meg. Syns absolutt bildet er verdt å jobbe litt med.

mvh Stine
Helge R.
den skjeive horrisonten er helt grei, den er et bilkkfang som gir ekstra dybde i bildet. Dama er bra, god plassering, lyset er intenst.
Refleksene er jo en grei sak i ps, bildet fortjener det
:)Helge
Kai B.
Henger meg på Helges kommentar.
Bildet er bra det. Personlig synes jeg at refleksene bør fjernes.
Kanskje er dette et bilde som tåler et lite format ved utskrift.
___________________________________________Mvh Kai
Arne S.
Få bort skrukkene i paraplyen og det sitter som ei kule! Ufoen må gjerne være der for min del.

;)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu