Runnin' down a dream
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Brit M.
Nydelig bilde, Tove. Den livsglade, bejaende, åndeløse latteren, syns jeg hører den. En vakker stemning, en fortelling om en uskyldig barndom. Det at du velger svarthvitt understreker også dette. Flott at du gjemte litt blått av havet også.
Denne skjønne jenta er så tydelig i livet, i tankene sine, i opplevelsen sin. For en gave du fikk Tove, som kunne forevige dette øyeblikket. Og at jeg fikk ta litt del i den. Tusen takk.

Brit
Tove H.
Ble veldig glad for at du så dette bildet! Du har fanget essensen i det. Det blå er ikke glemt, men spart...fint at du likte det også.
Mvh Tove
Dag T.
For meg blir det blå bare forstyrrende., særlig siden jeg ikke får tak på de gule tonene i resten. Uten fargene og bølgen oppe, og med litt mer lys på ansiktet, synes jeg det fungerer bedre.
Tove H.
Takker for din kommentar, Dag!
Mvh Tove
Ingrid Ovedie V.
Jeg tar meg selv i å være innom flere av bildene dine. Det betyr vel at du formidler noe jeg umiddelbart liker. Ville du skulle vite.

Forøvrig finnes det mange måter å redigere et bilde på, uten at èn måte er mer riktig enn en annen. Det er som med film.

De beste trenger jeg verken analysere eller ordlegge.
Jeg tror dette bildet er som en slik film.
Tove H.
Kloke ord, Ingrid! Ble veldig glad for kommentaren din!
Mvh Tove
Merethe W.
Liker uttrykket, det forgjengelige, det imiddelbare.

Det blå har etter min mening ingen hensikt; det blir bare en effekt for meg.
Tove H.
Takk for kommentar. Når det gjelder det blå, kan det vel ikke forsvares rent teknisk, derimot symbolsk og følelsesmessig. Det knytter bl.a. sammen nåtid og en barndom i s/h- alderen. Den mektige bølgen tydeliggjøres også, den går i ett med livsgleden, spontaniteten- og som du skriver- det forgjengelige hos jenta. Egentlig kan det vel ikke forklares. Enten føler man det riktig, eller ikke, -og da er det sånn.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu