Landet Gud skapte i vrede 1
Dette er et av de få bilder jeg fikk tatt for frihånd stående på mine egne ben i løpet ev en 10 dagers safari i Namibia høsten 2004. Hvilket kamera og objektiv jeg har brukt her vil jeg ikke tippe da jeg brukte delvis Canon 300 med film og delvis Canon 300Digital og forskjellige objektiver som ble byttet mellom kameraene.
Himmelen var litt kornet på dette bildet og det har jeg forsøkt å bøte på ved å bruke despeckle i Noise i ps.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Helge R.
Hei Roar!!
Goldt og jævelig, skikkelig sola rett i hue plass, minimalt med farger som understreker ødsligheten, minimalistisk på en flott måte, ha en flott helg hilsen
:)Helge
Avsluttet .
Ville ikke ha tilbrakt ferien der! Ser nesten ingen skygger. Horisonten virker skjev og bildet er noe overeksponert, men plasseringen av treet i venstre med en stor beskrivende bakgrunn synes jeg er veldig bra.
Vennlig hilsen MV
Roar K.
Trodde jeg hadde gitt tilbakemeldinger her, men det har jeg alt så ikke.

Helge R. Grønli: Ja, goldt og ødslig var nok en fellesnevner i en del av landskapene. Likeså tørt, tørt tørt. Termittuene som jo er gule var ofte dekket av hvitt støv. Når regnet kommer blir de gule igjen fikk vi høre.

Magne Vågnes: Blir jo dårlig med skygger når det ikke er noe som kan kaste skygge og sola står svært rett opp. At horisonten er skjev tror jeg beror på et optisk bedrag for ifølge linjalen i photoshop var den rett før jeg la ut. Hva overeksponering angår så beror det nok litt på skjermen også for jeg ga det faktisk litt ekstra curves før det ble lagt ut. I skrivende stund er jeg ikke hjemme, men sitter kun med en laptop og kan derfor ikke bedømme godt nok. Men takker for kritikk selv om jeg nok er litt sent ute.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu