Aure fjell
Tatt fra sandvik fergeleie på Aure
Utstyr
  • pentax k10d
  • Tamron 28-75 XR DI f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
sherzad t.

ojojoj, for så fine farger.... liker skyggene på bakken og den blå himmelen bak... bra dette

Mvh. Taheri
Eric F.

takk for kommentaren.. Ja var heldig med været og tidspunktet da jeg var der. Misset fergen som jeg skulle ta til edøy, og fikk dermed god tid til å ta dette bildet.
Ingolf Ibenhard B.

Dette var et svært spennende bilde! Dybden er nesten til å ta og føle på, skyene i forgrunnen, vannspeilet og de karakteristiske toppene gir det hele et 3D - preg som virkelig fanger oppmerksomheten! Bra jobbet!
Vennlig hilsen Ingolf Ibenhard Benjaminsen
Brit M.

Flotte fjell, spennende skyer, liker lyset og komposisjonen i bildet, men horisonten er skjev :)

Brit
Lise U.

Noen saksopplysninger: Fjellene utgjør en del av formasjonen som ofte kalles ''Tustnastabban'', og som fra gammelt av har vært et viktig landemerke for fiskere som befant seg langt til havs. Fjellene heter (fra høyre) Stabbfjellet eller Stabben (ca. 900 meter høyt), Storøra og Litjøra. De ligger på Stabbøya som inntil nylig lå i Tustna kommune, men som nå er slått sammen med Aure. Sandvika, hvor ferjeleiet ligger, er også innlemmet i Aure kommune, selv om det ligger på øya Tustna. (Fine skyer, forresten. Liker at de lager skygger på toppen av fjellene).

Lise U
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu