Fjelltjern
Bildet er tatt på Våttåhaugan mot Trollheimen og viser et lite fjelltjern i vårsola.
Liker bilde godt, men vil gjerne ha kommentarer som kan bedrte bildet!
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 DX
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • Filmtypenef 200 asa
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261155} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Likte dette veldig godt jeg.Det må være et drømmeterreng å gå tur i.Er dette en enkel eksponering?Regner isåfall med at du bruker polfilter?Kunne kanskje tenkt meg enda mer panorama(bredformat).Men å croppe noe her blir også feil.Dette bildet minner meg nå på grunnen hvorfor jeg liker å gå i fjellet.Vakkert.

mvhO
Sigmund R.

Hei Orvill... Takk for kommentarten, Dette bildet er ikke redigert, og er kun en eksponering uten noe filter, Det er slik det er i fjellt på denne tiden,,, rett og slett vakkert, og trenger ikke filter eller redigering, heldig vis, men vi må huske at lyset skifter fra minutt til minutt, så det kan lønne seg å vente litt på lyset, og ikke minst skyene.
Sigmund
Avsluttet .

Nydelig landskapbilde.
Kan ikke finne noe å pirke på her.
Bildet er skarpt,har flott dybde,fine naturlige farger og jeg syns komposisjonen fungerer veldig greit med slik du har latt tjernet komme inn fra venstre.Liker speilingene av skyene i tjernet.Og de små skydottene lager liv.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Flotte og skarpe farger.
Bjorn F.

Hei Sigmund.
Liker bildet ditt, velkomponert og med fine farger.
Hilsen Bjørn.
Odd E. k.

Hei Sigmund!

Et karrig landskap, men lell så flott. Ikke alle fester blikket til skjønnheten når en ferdes i fjellet. Denne kjønna går en lett forbi uten å tenke på hvor flott den er. Det er det å legge merke til som skaper motivet. Du har greid det meget bra. Flott komponert, der skarpheten og fargene er flotte. Meget bra dette Sigmund!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu