I dypet..
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne-Lise S.

Lekre farger og jeg synes også du lykkes godt med lyset her. Har du tenkt over at du har fokusområder både helt til venstre i bildet og til høyre? Jeg regner igrunn med at dette er et bevisst valg, men for meg fungerer det dessverre ikke. Jeg blir sittende og flytte blikket frem og tilbake, og jeg klarer ikke å finne roen noe sted. Det gule området mer til høyre blir vel det området der roen får mest feste, men ikke nok til å fange meg helt. Et godt forsøk, men synes ikke du er helt i mål her.

Anne-Lise
Brit M.

Jeg syns dette vart både sart og delikat, men jeg ville kuttet på begge sider. For mye som fanger blikket, syns jeg. På høyre side: tatt bort den ulne delen av stammen, det ser ut som om det går en stolpe inn i bilde. Til venstre: tatt bort helt fra der stammen begynner nederst. Du vil ha igjen en bit av stammen øverst, men det syns jeg ikke har noe å si.
Flott med de to gule ''øynene'', nydelige fargekontraster.

Brit
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Du er inne i floradelen med kameraet ditt for tiden ser jeg noe du gjør smakfullt for meg som betrakter. Her er det jo farger som går inn hos meg samtidig med det duse inntrykket som føger nesten helt ut i venstresiden. Da strammes bilde opp i noe skarpe kantar som jeg ikke er helt enig i, menpressiserer at det er mine følelser. Jeg scrollet det vekk til jeg fikk blomsterbladet til å starte fra hjørne noe jeg fikk bedre følelser for, men bevares du sitter på en god jobb her også.

Mvh RK
Stig Børre E.

Sliter litt med å finne roen her. Tror først og fremst at det er det brune partiet som forstyrrer. Ødelegger den duse fine stemningen.

StigB
Espen A. I.

Litt rotete dessverre, du bruker å holde en mye høyere standard enn dette!

Espen
Tove H.

Nydelig bilde. Fikk en følelse av en skapning fra de dype hav, det var noe manetaktig over formen her....Liker fargene. Kunne nok vært beskjært med hell, men er ikke skråsikker...
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu