Navleløs rev
En påkjørt rev, delt i to....



Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi jeg tror at din direkte og utilslørte mening bidrar til at jeg blir en bedre fotograf, og at andre som leser din kommentar lærer noe av den. Jeg tåler både ros og ris, men misliker sterkt ukritiske kosekommentarer. Dette bildet er altså lagt inn under Bildekritikken, et forum som ikke bør ødelegges av snillisme og ukritisk kosekultur. Kall en spade for en spade, uten å tåkelegge ditt budskap.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger596
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
André M.
'Hodet i skyene, beina på bakken - uten å bli slitt av på midten'', sa Petter Plancke i en avis forleden. Det gjaldt ikke denne reven.

Skittent, trist og dystert. Men noe avmålt drama. Føler stillheten. Liker det.

Men, jeg synes det er litt nært. Og den oppnedvendte perspektivet forstyrrer noe.
Dag T.
Fælt men bra, jeg liker det ganske bra aom det er...
Marius F.
Om trist for reven så ble det dog et severdig bilde av det. Selv om den sikkert er ganske nummen i opptaksøyeblikket later ansiktsuttrykket (har dyr ansikt?) til at den har det vondt. Fine toner, men på min skjerm kunne det nok tålt en touch høyere kontrast. Pent.

Mvh MF
Arne S.
Rått og dødt. Bildet griper.
Avsluttet .
Rev ja...det første som slo meg før jeg så teksten din var gråbein. Ja rått og brutalt ja. Ville nok vært like bra om du snudde det riktig vei. Kunen gjerne tenkt meg å se mer av det oppdelte dyret.
Heidi Helene S.
Hei Amund.

Dette vekker ''vonde'' minner, jeg var livredd for ulven i Reveenka da jeg var bittelitt mindre enn det jeg er nå. Men jeg kikket aldri bort fra skjermen selv om jeg var aldri så skrekkslagen :-)


Heidi Helene
Øyvind A.
Et dødsglis. Jeg synes dette er tøft og brutalt og bra. Tilnærmingen til motivet er ikke verdens mest pirrende, men likevel.
Ø.
Amund Blix A.
Takk for kommentarene. :-)

Bildet er riktig vei forresten, den lå på ryggen(det som var igjen av den...)


Amund
Avsluttet .
ja, navlebeskuelse kan ende tragisk... Ellers et ganske artig påfunn - og ditt bilde er vel det som er det minst navlebeskuende, så jeg liker dette ''navlebildet'' best! Ellers er det å si at komposisjonen er helt på hue :)
MV
Espen A. I.
Akkurat passe med det meste, flott i s/h, dette kan du godt syns jeg!

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu