Fotoblogg 20.05.2007
Tatt i Kuhmo på åtslene til Lassi Rautiainen. På grensa mellom Russland og Finland mai2007.

Har vært flere turer siden sist oppdatering i Fotobloggen. Velger et bilde fra en av høydepunktene denne måneden. Det var ei uke i Kuhmo. 6 netter i kamuflasje. 1.natt: 2 bjørn i 15 minutter. Ingenting den 2., 3., 4. natta.
5. natt: Ulv 20 minutter i den mørkeste tida, og 1 bjørn i 15 minutter, samt en jerv i 1 minutt. 6. natt: Ingenting.

OK
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Chris Eric B.

hmmm.. nei .. det er ikke noe og si om dette, bare att det er helt perfekt :)

mvh Chris-Eric Bratland
Jon Ø.

Er bare imprinert, du verden.
Roy H.

Veldig bra.
Mvh Roy
Knut Børge S.

Hei Jan-Eilert!

Dette var steinbra, nydelig naturfoto av brunbjørnen i vakkert miljø.

En velfortjent anbefaling!
mvh KBS
Truls L.

Flott bilde av bjørnen i sitt rette miljø. Må være litt av en opplevelse å så sett bjørn. Må si jeg er litt misunnelig på deg :)

Mvh Truls
Kjartan T.

Bra bilde fra tjønna i Lassis land. OK å få en rapport fra besøket ditt hos han. Ser at du ikke hadde fullklaff, heller ganske tamt mange netter, men sånn er det å drive med naturfoto. Dette bildet var vel verd ventinga...
Aleksander M.

Hei
Det virker som om du var ganske uheldig i ''bjørneland'', men uansett var dette et virkelig flott bilde som sikkert hjalp litt på ventinga. Synes det meste stemmer i dette nydelige bjørnebildet!

Mvh Aleksander
Gunnar K.

skarpt, fint lys, spennende motiv, god komposisjon - Hva mer kan man kreve. Absolutt et bilde å være fornøyd med. Mvh Gunnar K.
Robin J.

Slik er naturfoto. Har vært hos Lassi 2 ganger med helt forskjellig resultat. Flott bilde dette fra ''lillehytta'' regner jeg med. Mvh RJ
Avsluttet .

Kjempebra bilde. Skarpt og bra komp.:)
Vegard L.

Flott dette.
Vegard
Kristin S.

Meget flott!!

Mvh Kristin
Terje S.

Meget flott bjørnebilde i fint lys i kledelig skogsmiljø. Har hørt rykter om at det var ujevnt med bjørnebesøk med Lassi i år ? Noe du også kan bekrefte i innledningsteksten din. Drar sjøl til Sverige på bjørnefoto den 25.juni. Gleder meg som en liten guttunge.

Mvh Terje
Pål A.

Hei Jan-Eilert
Det må være litt av en opplevelse å få se en bjørn ute i marka. Selv har jeg bare vært nært, uten å få se dyret. Det var i Dividalen i Troms. Elghunden vi hadde med, kom plutselig inn til oss og knurret og stirret inn mot buskaset og ville ikke bevege seg fra oss. Vi så dessuten endel spor som fortalte oss at det var bjørn i området. Det var spennende det også! Artig å følge med på bloggen din. Ser frem til fortsettelsen.
Espen S.

Et spennende prosjekt som jeg skal følge. Og ikke minst et utrolig flott bilde av en skapning det ikke er alle forunt å møte på.
Mvh Espen.
Espen A. I.

Et aldeles herlig bilde, fantastisk storslagent som minner oss på mangfoldet i Norge vi må ta vare på. Jeg blir like fascinert og stolt av dere som fanger disse dyrene på linsene deres gang på gang - veldig imponerende.

Espen
Jan-Eilert P.

Takk for kommentarer!
Anette L.

Hei:)
VELDIG fint bjørnebilde! Friske omgivelser, farger og et snev av gjenskinn i vannet:) Flott!

Mvh Anette:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu