Lappugleskogen del 3
Axel är död...

Etter lengre tids venting og forsiktig lokking, får hunnen lønn for strevet. Fra intet dukker han brått opp med Axel i nebbet! Eller kanskje det bare er en nær slektning... Livsnødvendig mat til ''trollene'' er det ihvertfall.

Bildet inngår i albumet Lappugleskogen -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 300mm f/2,8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1028
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje S.

Så mange visninger men ingen kommentarer ? Syntes du har fanget en flott situasjon i vakkert motlys. Skarpheten på uglen til venste er bra og vingebevegelse i bakgrunnen lager liv . Ønskelig at fuglen til høyre var skarpere men regner med at lukkertiden ikke var all verden. Du angret nok på at du hadde på converter i denne situasjonen men det går ikke bestandig som vi håper. Regner med at dette ikke er siste kapittel fra Lappugle skogen.

Terje
Kjartan T.

Dette er et fantastisk bilde og en flott situasjon Stian. Nå er jeg så heldig at jeg har sett orginalen og jeg synes du gjør en liten feil når du legger ut et såpass nært utsnitt av et bilde som ikke holder helt på den tekniske siden.

Man blir veldig opphengt i manglende fokus og bevegelsesuskarphet i et slikt detaljbilde. Slik er bare vårt bildesyn. Orginalen fungerte mye bedre for meg, den formidlet en stemning, samtidig med at jeg selv kunne lete og oppdage detaljer i bildet. Vingene som skaper en merkelig effekt bak ugla er en slik god detalj. Jeg håper du kan legge ut orginalutsnittet som en versjon 2 for å se hva andre mener.
Thomas G.

Hei
Har kikket på bildet et par ganger. Definitivt en flott og beskrivende situasjon du har fanget opp. Litt uryddig bakgrunn og uskarphet her, men situasjoenn oppveier noe for det. Antar at ugla til høyre har vridd på hodet i det du tok bildet. Flott at uglas øyne har kommet med og bakgrunnslyset som lyser opp nebbpartiene. Mvh Thomas
Hans-Jørgen H.

Hei Stian!
Et spennende og litt mysteriøst bilde fra lappugleskogen.
Her kan da vel trolla umulig være langt unna Stian?
Observert noen???
Du har vel sekkelommene fyllt opp med smultringos på slike turer inn i Lappuglas rike håper jeg.......Forsiktig, forsiktig!
Se på det blikker fra hannen...Flott kommunikasjon her!
Likte dette!
Hans-Jørgen
Stian H.

Hei, takk for tilbakemld. Kjartan: legger ut v2 nar jeg kommer pa land utpa kvelden. Kikket lenge pa beskjaering, kommer et stoerre utsnitt. Terje, skal love deg pumpa hamret og fortvilelsen herjet. Stod med 2 gr konv, tradutloeser og last speil. Plutselig kom han med mus, og paniske forsoek pa bilder og konverterfjernig oppstod. Hadde nok blitt greit med 300 mm dette... Hadde ikke med noe smultringos, desverre. Myggforekomstene var tildels store, sa de hadde nok toemt lommene pa kort tid! Det var nok a gape hoeyt en gang, tygge lett, drikke litt vann, gurgle og vips: Naeringsrik og god , svensk proteinshake. Trollene kommer!
Aleksander M.

Hei
En fantastisk opplevelse du formidler her! Lyset og situasjonen er utrolig flott og ugla til venstre har ok skarphet og flott vingeeffekt. Skulle ønske ugla til høyre hadde vært litt skarpere. Gleder meg til å se bildet med mer rundt.

Mvh Aleksander
Gunnar K.

Svært bra bilde, venter spent på V2. Vingene på den venstre fuglen virker spennende, (Det lille man ser). I forholdet til utsnittet synes jeg det funker bra, men det blir kanskje litt vell tett. At fuglen til høyre hadde vært skarp ville nok ikke gjort bildet dårligere, men jeg synes imidlertid dette funker bra som det er. Du har absolutt grunn til å være fornøyd. Mvh Gunnar K.
Mathias B.

Fantastisk formidelt stemning fra lappugleskogen. Liker det mystiske ved bildet, der du har klart å utnytte motlyset på sitt beste. Dette føyer seg inn i rekken av dine bedre bilder.

-Mathias
Ingunn S.

Utrolig bra og for en stemning, motlyset hever bildet ytterligere!!! Liker blikket og posituren til ugla som kommer med fangsten...

Hilsen Ingunn:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu