I kurven
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260307} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne Ø.

Dette er bare vakkert, liker skarphetsplanet, valørene, kompen.
Nydelig skue!!

Anne:)
Monika Frisvold V.

Hei
Dette var jo rett lekkert...flott farger, bra skarphetplan..det eneste er at jeg kunne tenkt meg å tatt av noe på venstre siden...
mvh monika
Avsluttet .

Jeg synes også dette var lekkert. Jeg ville gjerne hatt det litt lysere sånn at det grå er mer hvitt. Kanskje økt kontrasten litt hadde gitt litt mer kick i fargene.

mvh perarne
Anne-Lise S.

Ditt valg av fokusområde gir meg en følelse av at dette er noe hemmelig. Det ligger en hemmelighet mellom disse blomstene, og du avdekker noe av det. Akkurat som mennesket avdekker noe av sitt indre til folk rundt seg, så avdekker du litt av dette fantastiske dekket i lilla. Jeg liker denne virkningen svært godt! Det gjør meg nysgjerrig, jeg får lyst til å løfte på bladene og se mer. Tror kanskje dette er noe av din tanke bak dette valget av fokus, der resten er diffust, mykt og der det skjuler resten?! Kompet ditt finner jeg svært tiltalende. Øynene følger de myke formene og ender naturlig ved området som viser litt; fokusområdet. Et annet spennende utsnitt her kan være et kutt fra øvre del og nedover den brune ''stengelen'' til akkurat der det lilla bladet har et lite hakk (da fjerner du det gule området som kanskje kan forstyrre enkelte noe fordi det tar noe oppmerksomhet pga. det mye lysere området kontra det mørke i det lilla), og videre innover fra venstre til omlag noe til venstre for den gule midtdelen av nedre blomst. Videre et lite kutt inn fra høyre. Slik vil du få et kvadratisk utsnitt som fortsatt viser noe, følger en god komp og som fortsatt viser litt, men ikke alt. Men når det er sagt så liker jeg dette slik det er nå, svært godt! Du maler med lyset her, og får denne duse og lekre effekten. Kanskje er det noe ''grått'' i fargene, men dersom din hensikt er å hemmeligholde, slik jeg tror, så fungerer dette godt! Et interessant bilde som jeg har sitti og sett på en stund, og som jeg har gått inn igjen til for å studere enda nærmere!

Anne-Lise
Steinulf L.

Takk for kommentarer og spesielt til Anne-Lise som har lagt mye konstruktivt arbeid og fortolkning i sin omfattende kommentar.

Det kommer nok fler varianter over dette temaet.
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Her er det jo først og fremst farger som tiltekker meg. Det i seg selv er en viktig detalj for betrakter eller for meg da når jeg beskuer denne typen bilder. At du har valgt et snevert fokuspunkt på blomst er jeg derimot ikke sikker på om det faller like godt i smak. Må nok få litt mere tid hos min aftenshjerne og tror det kommer seg. Inndelingen er jo som den skal være og balanserer godt. Ellers ser jeg du arbeider godt med ditt kamera og leverer flotte jobber. En fin tur gjennom dine siste bilder.

mvh RK
Liv Anette T.

Et lekkert og spennende makrobilde. Flotte farger og en fin komposisjon. Mulig jeg ville ha beskjæret litt på høyre side???

Mvh Anette
Avsluttet .

Vakre farger og et fint skarphetsplan. Likte dette. Mvh Liselotte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu