into the blue
Fjorårets badesessong.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Hærlig friskt bilde. Mulig den hvite vannspruten kunne vært enda hvitere (men jeg sitter på en skikkelig dårlig skjerm nå). Dristig beskjæring, tror de fleste ville ha kuttet på høyresiden, men dette fungerer bra og gir bare litt ekstra spenning i bildet.
Ha en god dag.
Tor-A
Amund Blix A.
Ja, en smule for mye blåstikk. men ellers er dette strålende bra Ingebjørg!


Her er plasket STORT og ekte, og ''sommerfølelse'' så det holder.

Supert.
Mvh
Amund
John-Tore G.
Synes dette var herlig jeg også. Merker at blikket mitt dras mot området hvor vannspruten er. Spesiellt og tøft bilde

mvh John-Tore
Ivar B.
Ser ikke akkurat varmt ut:-) Enig at blåstikket er litt voldsomt. Bildet fenger og skaper undring og spørsmål. For meg kunne dette likså godt vært en delfin i farta. Fin energi i bildet. Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, og takk for hyggelige kommentarer!

Jeg ble veldig fornøyd med blåfargen denne gang. Man må ta i litt noen ganger ;) Det hadde nok vært mulig med en litt mer dempet en, men jeg er ikke sikker på om bildet hadde blitt like ''sterkt'' da.

Ivar - Jag kan opplyse om at det var veldig varmt. Et fjellvann med mye god fisk og fine stupe/bade muligheter. En delfin kunne søskenbarnet mitt også se. Spennende.

vh ingebjørg
Kristin S.
Hei Ingeborg!

Friskt og flott bilde...trudde faktisk også at dette var en delfin i farta:)

Mvh Kristin
Espen A. I.
Sommer, sommer, sommer. Delfin trodde jeg at det var, men det viste seg å være feil. Jeg liker glimtet bildet beskuer og gir meg def. en følelse av sommern.

Espen
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Et stilig bilde bilde i formatet, fargen og bevegelsen i motivet. Syns kanskje det blir litt vel tett på venstre siden, men, men...
Jeg så også en delfin og lurte på om du hadde vært på reise!

Sees i morgen kveld!

MvH, Johann
Robin J.
Sommerstemning her med fin blåtone. Passe uskarpt til å kunne gi forskjellige assosiasjoner. Fint dette ingebjørg.Mvh RJ
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Jóhann - jeg trosset venstresiden, det var ikke mer å gå på. En reise skulle jeg gjerne ha tatt, men midt i eksamenstida...!? Nei.. (selv om dette er hentet fra arkivet;)

Ha en fin dag!
-ingebjørg
Roger K.
Hei hei, Ingebjørg!
Du nevner fjorårets badesesong under tittel, Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke dette da, men begynner å få en liten anelse at det er noe du vil glemme fort. Denne styperen som det ser ut som fryser jo så fælt at han/hun ikke klarer å feste seg på brikken. Du er absolutt inne på noe her og liker det jeg ser. Farger er jo også en viktig del for betrakter og stemmer fint i mine øyne. Bra jobb skjønner du dette. Det blir vel mange gode resultat fra deg når turen vender nordover og ett år med Lofotnatur under bena tenker jeg.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu