Nordlandsbåt
Forlatt naust på Søvik i Nordland, tak og veggar smuldrar bort og kastar lys over ein gammel pensjonert nordlandsfæring som no berre gir poetiske minne om ei svunnen tid.
Har tidlegare forsøkt meg på to versjonar av dette uta å bli heilt tilfreds. Eg er svak for slike nostalgiske motiv. Problemet reint teknisk er å få ro i fotografiet når det er felt som er svært lyse og svært mørke inne i naustet.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ben B.

Fin komposisjon. Synes støyen og de en anelse blasse fargene passer fint til motivet. Ingen dramatikk her, bare den ensomme, forlatte båten.
Brit M.

Enig med Benjamin mht støy, mulig du kunne hatt det en anelse mørkere uten å drepe detaljene. Syns du har løst lys/mørke fint, sol på båten antyder en ''lekk'' vegg. Men tror du kunne ''roet'' bildet noe med litt mørkere, som sagt.

Brit
Rolv B.

Fin stemning, men stakkars båten, ripa har løsnet på styrbord. Ikke greit. Det går aqn å ta flere bilder med over- og undereksponering og få programmet til å utjevne, som i bilde nr. 301573
Hilsen Rolv B
Ivar S.

Takk for tipset - eg hadde ikkje stativ på denne turen, så det måtte bli med ei eksponering.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu