Hav mot stein
Dette er utsikten fra en plass kalles for Grensen. (jeg blir kjempe glad for konstruktiv kritikk, ikke vær redd for å være ærlig)
Jeg synes bildet ble bra, men følte at jeg måtte skarpe det opp litt i PS. Den varme himmelen varmer opp bildet og gir fin kontrast mot det kalde havet. Likte godt fargene som kom fra solen der hun lå akkurat under horisonten.
Bildet inngår i albumet Grensen - De sier at dersom man har funnet et sted man liker å ta bilde av, skal man dra tilbake og tilbake under alle slags forhold. Grensen er et slikt sted, vakkert selv på en vanlig hverdag:)
Utstyr
  • Canon eos 400d
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde46mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen R.

Hei
Komposisjonen din er bra, du har valgt et bra perspektiv og en flott bruk av forgrunnen. Du mangler mye på skarphet i dette bildet. Ser du har brukt 1/6sek lukkertid, og blender f3,5. Her kunne du nok brukt f11, kanskje til og med mer, og samme lukkertid. Himmelen blir noe utbrent, og skarpheten i bildet mangler. Kanskje du har muligheten til å ta samme bildet igjen?
vh
Espen
Elisabeth J.

Ja, er klar over at det er ganske uskarpt men har ikke fått kjøpt meg stativ enda. Men når stativet er på plass skal jeg ta meg en tur tilbake ja:)
Nå skal det sies at jeg er veldig usikker på om det blendertallet ble rett, for det sto at blenderen var 36 mener jeg, men her måtte jeg velge et desimal tall.. så jeg tippet litt på det... Ble det rett eller? Ellers så er jeg enda litt usikker på alle innstillingene siden jeg bare har hatt kameraet i knappe 14 dager og er ny med speilrefleks. Tusen takk for råd:)
Espen R.

Hei igjen, Elisabeth.
Skjønner godt det ikke ble skarpt dersom du ikke hadde stativ på 1/6sek. En grei regel er å bruke stativ ved lukkertid 1/60 sek eller langsommere. Dersom det er kit-objektivet du har brukt, tror jeg ikke blenderen går lavere enn f/22. Bare send meg en mail dersom du lurer på noen av innstillingene. Det er temmelig likt mitt 350D. Har gjort meg en del erfaringer med dette.
Espen
Morten M.

Bra komp, enog med espen, kjøp stativ og ta samme bilde. forskjellen vil bli enorm... men husk et bra stativ også...
Avsluttet .

Det er en flott komposisjon og fint lys, synd at dette var uskarpt! Føler vannspruten i ansiktet :) MV
Elisabeth J.

Takk for kommentar:)
Elisabeth Jensen
Steinulf L.

Vakkert lys, men er ellers enig i kritikken over. Gleder meg til å se en ny versjon med kameraet på stativ.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu