- Julie Elise -
Portrett synes eg er vanskeleg og her er eit av minstejenta ute på trappa rett før fødselsdagsbesøket sitt.
Bildet inngår i albumet -Barn eg kjenner- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-19 18:52:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 85mm f/1,8 USM
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Simen B.

Hei
Kan ikke mye om portretter men synes du har fått til et vakkert og levende portrett her. Synes blikket er bra, og smilet virker naturlig og avslappet. Liker SH versjonen best fordi bakgrunnen opptrer som mest rolig her. Tonene er også fine synes jeg.

mvh Simen
Irene G.

Hei!
Kjempe fint portrett, likte det best i sort/hvit. Jenta har et naturlig uttrykk, og det er fine lysforhold. Kjempe fint!
Irene
Inger Anne Maritsdotter V.

Det var eit vakkert portrett av minstejenta di,
ho framstår så naturleg og trygg,
eg likte det både i fargar og i sv/kv:-)

Mvh Inger Anne
Ole-Kristian T.

Hei Tone! For ei god jente du har her, minstejenta :) Er enig med Inger Anne også, i hennes beskrivelse. Jeg har tatt en del portretter selv i det siste, så jeg forstår deg i det at det ikke er lett. Men det er veldig gøy! Synes dette er veldig bra, liker uttrykket, øyekontakten, fargene, det livlige håret, utsnittet. Men jeg synes ikke det ser helt skarpt ut? Med 1/8 sek. må du jo ha brukt stativ, men allikevel? Jeg synes begge versjonene er fine, men liker det best med farger, bl.a. fordi fargene på genser, hårstrikker og lepper understreker det feminine, og danner en harmonisk kontrast til det grønne i bakgrunnen. Er begeistret :)
Steinulf L.

Sv/hv forenkler og rydder ofte opp. Her synes jeg fargeversjonen også er svært bra. Mykt fint lys og tett og fint utsnitt. Litt soft fremstilli ng, men det fungerer bra.
Ronny A.

Et flott portrett, Tone. Likte spesielt godt V1. Blikkontakt og et godt utsnitt:-)
mvh Ronny
Eivind B.

Mykt og fint portrett, med god kontakt. Liker best utsnittet i V2, og skulle likt å se den i S/H, gjerne med ørlite mer kontrast. Mvh Eivind
Anne-Lise S.

Et herlig og svært godt portrett der du har oppnådd maksimal øyekontakt og kontakt generelt med modellen din. Tryggheten i jenta er maksimal, og hun virker trygg og ekte. Det barnlige får du også godt frem her synes jeg. Posituren er enkel, reell, fin. Det kan se ut som et snapshot der jenta ikke får tid til å bli blyg, eller så er det bare du som er fantastisk flink til å oppnå kontakt med henne. Jeg regner med det er det siste. ;-) Godt lys og fint etterarbeid i sv-hv, der du oppnår disse ulike gråtonene på en flott måte. Øynene er like levende i sv-hv som i fargeversjonen, og her liker jeg V1 best. Det er noe med stemningen her... Kanskje kommer det av jentas lett rufsete hår, som om hun nettopp har løpt seg varm. Liker det! Pirk: Der er en plante som stikker ut bak jentas, for oss, høyre flette. Denne kan med fordel fjernes siden jeg synes den stjeler oppmerksomhet pga. at den er såpass lys. Dette er vellykket, Tone, og et portrett du kan være godt fornøyd med! :-)

Anne-Lise
Sathees Isak M.

Hei:-
Liker ver 2
Dette var et nært og kjært portrett:)
Liker vinkel og utsnittet ditt.

mvh
Isak:)
Oddrun B.

Et levende og flott portrett. Likte veldig godt fargene i v#2.

mvh Oddrun
Marit O.

Hei Tone!
Dette var utrolig naturlig og fint,hun ser veldig avslappet ut og tar seg godt ut foran kamra!
Liker veldig godt blikke hennes og tonene i bilde
SH versjonen på meg.
Ha en fin natt!
Mvh Marit!
Inger-Lise S.

Et godt portrett av en nydelig modell. Så naturlig og ''fresk'', og samtidig har du fanget noe mykt og vart i jentas uttrykk.
Jeg liker det tette utsnittet godt. Nær og fin kontakt mellom modell og fotograf.
Fine bilder begge, men jeg liker best v#2. Fine hudtoner og ellers fine farger i bildet.

Inger-Lise
Tone A.

Stor takk for alle kommentarar, gilde tilbakemeldingar og gode råd.
Eg likar sjølv best fargeversjonen, men sleit med å få til ein i svart/kvitt som eg synes er vanskeleg. Det vart fleire versjonar i svart/kvitt og denne vart best.
Anne-Lise: takk for grundig kommentar kor du les mykje ut av uttrykket til dattera mi. Her er ho på trappa i rett før selskapet og ho er i farten pga at det er eit ''bad taste party'' og ho har knapp tid til å kle på seg. Det vart nokre få minutt i full fres ein litt overskya haustdag. Det var ikkje tid til å bruka ein annan bakgrunn.
Bak fletta i høgrekanten såg du barlindtoppen som eg ikkje klarte å klona bort med fint resultat. Difor har fargeversjonen det tette utsnittet.
Elles så synes eg at portrett er vanskeleg også pga lyset og det å få skarpe auge. Og slike bilde kor ein har dårleg tid er det lettast å fanga spontane uttrykk, då likar eg meg best.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu