Hytter i tåke
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 70-200mm f/2.8 VR
  • Brennvidde190mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1.5s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger814
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256776} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
anne g.
hei torbjørn! tiltross for mange elementer i bildet ,synes jeg tåka favner det hele og skaper en helhet. må likevel innrømme at strømledingene forstyrrer bittelitt. men et virkelig tøft bilde! anne
ingeborg w.
Stilig med lyset i vinduet som eneste varme element, ser nesten ut som en syvarmet lysestake. Lyset er pent plassert også. Det står som en kontrast til det ellers kalde bildet. Det er pent med trærne som stikker opp av tåka.
Steinulf L.
Synes Ingeborg beskriver bildet fint. Dystert, men vakkert.
Inger Anne Maritsdotter V.
Ja her var vi i tåkeheimen igjenn,
minner litt om F.Strømmes bilder,
absolutt fin stemning med tåka, men strømlinjene forstyrrer, og eg syns du favner over for mye med bildekompet ditt, savner en enklere komp.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .
Syns dette ser ut som en forlatt bugd for tåken og spøkelser har tatt over, så ja henger meg med, dystert men vakkert, og absolutt stilig.
Vet ikke helt hva slags stemning du prøver å formidle her, men vis d var en litt skummel stemning pga tåken å hele pakka tror jeg nok dette bilde passer bedre i s/h versjon, bare min personlige mening da.
Ellers er strømledningen nevnt, men de går lett ann å klone bort.

Kjempe flott bilde -keep up the great work-
Avsluttet .
Det her var onkli stilig, kunne nesten vært et Gregory Crewdson foto... Og det er ment som en gedigen kompliment! ;)
Odd Tore S.
Litervis med stemning her, bokstavelig talt.
Pent og dystert samtidig, bra plassering av elementene i bildeflaten.
Gråskala med litt kontrastøkning ser også spennende ut.
Hvit prikk på taket (lysarmatur?) kan ofres til kloneguden.
Odd Tore
Kjell G.
Godt fanget, herlig tåkehav!

Som i de fleste bilder finnes det elementer som man kunne klart seg bra uten. Det hadde ikke gjort noe om telefonstolpene hadde vært saget ned, for å si det sånn... Men det hadde nok vært mer avgjørende for andre enn for bildebetrakteren.

mvh kjellg
Kjell Sigurd S.
Flott lav tåke som skaper en småtrolsk stemning der nede blandt husene. Jeg la også merke til adventsstaken der nede i vinduet, den tilfører noe. Utsnittet er greit nok men det er først og fremst stemningen som skapes som gjør bildet for meg.

Kjell S
Kjell Ivar Ø.
Først og fremst et flott stemningsbilde fra dette hyttefeltet,
presentert fra et spesielt kamerastandpunkt, Flott.
Mvh Kjell Ivar
Torbjørn K.
Hei, og takk til alle for kommentarer.

Ja, det er bare å innrømme at dette er gammelt ''oppgulp'' fra tåkeheimen i romjula. Så lyset i vinduet er en syvarmet lysestake. Jeg kan være enig i at utsnittet kanskje kunne vært annerledes. Jeg slet litt med å komponere bildet da jeg først og fremst ville fange tåka i skogen uten noe bebyggelse, men hyttene lå så tett at jeg fikk ikke et utsnitt med bare trær med den brennvidden jeg hadde. Femten minutter senere var det for mørkt til å ta noe bilder, så jeg fikk ikke gått noe særlig nermere skogen heller.

Torbjørn
Inger-Lise S.
Stemningsfullt og svært vakkert. Lekre fargetoner.

Inger-Lise
Kristian S.
Pent bilde. Heldig med de skyene. ;)

Stolpene og ledningene er ikke helt heldig. Bilen i midten og taket oppe til venstre var heller ikke så veldig givende, men det blir jo (alt for( mye PS-arbeid å fjerne det...

KES
Thorbjørn R.
Tåkeskogen skaper en flott, trolsk stemning her. Kanskje litt vel mye hytter og ledninger. Men uansett flott.
Ola Alexander V.
Et flott bilde. Uvanlig løssluppent med så mange elementer, til deg å være. For meg blir dette et fint dokumentasjonsbilde av tåka. Tror ikke fjerning av stolper og ledninger er en god idè. Det ser ut som det kunne vært retta opp litt.

Mvh Ola
Ketil K.
Bra tatt med meget godt kamerastandpunkt. Hvorfor alt kalles telefon, når det sikkert er strøm vet jeg ikke - men jeg foreslår at e-verkene går over til merket jordkabel.
Chr. G.
Jeg liker rotet, ledningene og stolpene bør være med, navlestrengene til den livsviktige omverdenen som man helst ikke vil bryte med -bare tilsynelatende. Fin dokumentasjon på vår tids hytteliv, i en ''ur-stemning'' som hytteeierne egentlig søker men ikke tør å ta steget fullt ut inn i.
Erik J.
Utrolig flott med tåke og trær! Men her er jeg en av de som føler behov for å rydde opp! I mine øyne har tåke/trær effekten mer enn nok i seg selv, og ledninger/hus bli rimelig forstyrrende. Jeg mener ikke å mekke på dette, men dette må ha vært en utrolig mulighet for alternative utsnitt!
Ivar B.
Herlig mystisk stemning og toneleie i dette bildet, men jeg blir ikke helt fortrolig med utsnittet som jeg synes blir litt for rotete og ''elementfullt'', men nå er jeg streng også. Bildet fungerer, men ikke ditt beste fra kvamskogen forrige jul. Mvh Ivar.
Stig Morten S.
Dette dystre og mystiske bildet likte jeg svært godt. Var ikke mye som lignet på julestemning her, selv om det var noen med en julestake i vinduet. Kanskje de bare var litt trege '')
Jeg ser at strømlinjene er nevnt som et forstyrrende element. Jeg vet ikke om jeg er helt enig i det. Synes det på en eller annen merkelig måte binder bildet sammen....?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu