Forsiktig
Datteren min Maria Elise fant en marihøne på rutsjebanen sin som hun så gjerne ville ''holde litt''
Jeg hadde ikke mye tid til å fange dette ''øyeblikket'' men jeg er fornøyd med resultatet. Jeg tok også noen bilder hvor jeg også fikk med ansiktet til Maria, men disse ble ikke så vellykket da det ble for mye skygge i ansiktet. Vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger på hva andre synes og tips til hva jeg kan gjøre bedre.
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon 24-105 f4 IS
  • Brennvidde99mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Fantastisk bra! Kunne godt tenkt meg å sett det i ett tettere utsnitt. Mvh Simon
Kathrine Å.

Dette likte jeg kjempegodt. Så nydelig og fortellende. Bildet er utrolig skarpt og fint. Jeg er veldig glad i effekten med svart-hvitt og rødt, så dette gikk rett hjem her. :) Og så så nydelig med de små barnehendene som så varsomt holder marihøna. Herved bokmerket!
Vennlig hilsen Kathrine.
Arnhild A.

Et nydelig bilde. Liker effekten s/h og det røde. Herlig med barnehendene. Lurer på hvordan det hadde blitt med enda tettere utsnitt. Dette fortjener en anbefaling.

Mvh Arnhild
Julie R.

Tusen takk for tilbakemeldinger og anbefaling! Det var veldig stas at dere liker bildet. Skal prøve meg på meg på litt tettere utsnitt - har tro på at det vil fungere. Dette er første bildet jeg legger ut her på dotten og det var spennende med kommentarer og tilbakemeldinger. Så det kommer nok flere bilder:-)
Ole-Kristian T.

Hei Julie, da får jeg si velkommen til foto.no og gratulerer med et kjempefint debut-bilde som jeg liker veldig godt. Bildet passer perfekt til effekten du har benyttet med s/hv og den røde marihøna. Synes skarpheten og lyset i bildet er meget bra. Flott!
Avsluttet .

Dette syns jeg var både vakkert og rørende:-)
Nydelig vart bilde.
Hilsen Tone!
Anna Rosa L.

Hendene og marihøna er knallbra!!! Lyset på genseren er jeg mindre glad, i men sånt kan ikke times eller tenkes på når et så flott motiv byr på seg!!!
Kjempefint!
-rosa-
Julie R.

Takk til Tone og Rosa for kommentarer! Jeg setter stor pris på å høre hva dere synes:-) Jeg er enig i at lyset på genseren trekker ned. Det var nydelig sol den dagen bildet ble tatt og genseren er lyserosa så jeg ser at den er utbrent der solen treffer. Jeg har raw format av bildet så det er mulig at jeg klarer å fikse litt i photoshop...
Uansett er det veldig kjekt at dere liker bildet:-)
Mads B.

Hei Julie, og velkommen her på dotten! Dette var da et flott førstebilde her. Jeg går også for et tettere utsnitt, men meget bra!
Mvh Mads B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu