fairchild Cornell PT-19
Utrolig vanskelig og ta bilder med varierende lysforhold.
Utstyr
  • Canon EOS 10d
  • 75-300mm
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjetil D.

Jeg var også på Flydagen på Kjeller på søndag. Jeg tok vel rundt 400 bilder : )
Men det var skuffende værforhold da, med grått skydekke. Jeg fant fort ut at lysmåling med ''Spot Metering'' var det eneste som dugde egentlig.

Du stod kanskje på hovedområdet og tok bilder? Der fikk man motlys pga sola bak skydekket. Jeg stod for det meste på andre siden av rullebanen, bak Skedsmo videregående skole. Der hadde jeg sola bak meg, så lysforholdene ble bra. Og det var lite folk der.
Det som var litt komisk var at det kom et par menige fra militær-basen som sa ifra til de med store telelinser at det ikke var lov å ta bilder av det militære området borte til venstre : )

Jeg fikk en del bilder jeg ble fornøyd med av blant annet F16, som jeg kommer til å legge ut.
Zafar I.

Ja ikke sant. Tenkte faktisk på det at det må lønne seg og stå på andre siden av rullebanen. Men men fikk nå tatt noe bilder da. Tok vel rundt 3-400 bilder jeg også hvorav 2 hundre av dem ble slettet.

Jeg må innrømme at jeg var ganske frustrert på grunn av været ja. Gjorde det vanskeligere og ta bildere.

Venter spent på f16 bidlet du skal legge ut. Regnet med at flere bilder fra den dagen ville havnet her, men ikke sett noe til dem enda.

Ole-Kristian T.

Hei Zafar! Gøy at du la ut bilde fra flystevnet på Kjeller; jeg var også der, med kamera, så du inspirerer meg til å legge ut noe derfra; regner med å gjøre det i dag. Jeg synes montasjonen din her er veldig fin; bra måte å gjøre det på! Eneste jeg vil bemerke er at øverste og midterste motiv er litt for like. Er det ps? (jeg har ikke begitt meg inn i det landskapet). Ellers kjenner jeg selvsagt igjen det dere sier om lysforholdene; mine bilder ble som dine helt hvite i bakgrunnen, men-men, en erfaring var det også! Og F16 var rått da :)
Zafar I.

hei Ole-Kristien og takk for hyggelig tilbakemelding.
Gått og høre at jeg kan inspirer folk til og legge ut bilder. Jeg syns det blir galt og legge ut bare perfekte bilder hele tiden.

Så selv om bildet var uskarpt så valgte jeg og legge det ut:)
Jo enig at bilde nr 2 ble veldig likt nr1. Men dette var et av de få vellykkede seriene med bilder på lav lukkertid som jeg tok.

F16 var helt konge. Men så gikk det så fort også at jeg fikk knipset svært få bilder av det. Dessuten stod jeg første gangen med kamera uten mer plass til bilder. Kansje på tide og oppdatere fra 1gb til 2:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu