Lysskjær
Skulle egentlig ta tåkebilder av Namsos fra kaia. Men denne kvelde var tåken så tett, at en så ikke noe til bylysene. Men tåken måtte utnyttes, så da kikket jeg nærmere.
Artige overganger i lyset, liker symmetrien. Syns det ble litt muligheter for ''en historie'' når vognen ble med.
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 35-105, f. 3.5-4.5
  • Brennviddeca 50mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Kjartan T.

Ikke så mange kommentarene her. Jeg synes det var et spennende bilde, en filmaktig stemning over denne ''scenen''. For meg gir det en følelse av tomhet, en scene som er rigget klar for at noe snart skal skje. Kanskje dukker en liten ramp opp fra den vognen? Kanskje hadde det vært morsomt å hadd med en statist på kaia når stemninga var slik?
John H.

Hei Johann
Fint dette Johann. Litt skummelt og klamt. God komposisjon med få element. Lyset har regien her. Fotografi, det er gjenngivelse av lys det. , så enkelt og likevel så vanskelig.
John
Jóhann Á.

Takk for kommentarer!
Statist, Kjartan? Ja, ingen dum ide det. Ellers var det denne tomheten og følelsen av å være forlatt jeg var ute etter. Blir liksom litt alene i tåken...
Skummelt og klamt, sier du Jon. Det er jo bare tåka, det!... :o)
Gunnar O.

Litt skummelt bilde... Men veldig bra. Skarpt og fint :)
Mvh Gunni
Jóhann Á.

Takk for kommentar, Gunnar!
ingebjørg fyrileiv g.

Mystefistisk bilde, men veldig spennende. Tonene er utmerket for stemningen, og lyset er godt. Men jeg er litt usikker på komposisjonen; det ser ut som lyset står opp fra hengeren, så for meg hadde det muligens fungert bedre om stolpen var plassert i siden i stede for midten.

vh ingebjørg
Jóhann Á.

Artig at du syns det var spennende! Tenkte symmetri når jeg satt lyset rett over vogna. Men ser ikke bort i fra at du har rett, likevel!! :o)

MvH, Johann
Tore Arnt N.

Hei Johann,et spennede bilde dette her,jeg liker lyset her,virker litt skummelt men veldig bra,skarpt og fint bilde dette:-)god fotohelg,mvh Elin.
Jóhann Á.

Takk til deg, Elin! Ser at mange syns det er litt skummelt og det har nok sammenheng med tåken. Men det var ikke tanken i utgangspunktet. Ingen som har kommentert den fanatastiske rammen jeg laget!! ;o)
Fred S.

Fangeleir-lys... . Lasteplanet/ containeren under kan også gi assosiasjoner i samme retning, Fin effekt av kombinasjonen lyskaster og tåke. Har lagt merke til hvor spennende akkurat den kombinasjonen virker enkelte høst/vinterkvelder her i Overhalla, når idrettsanlegget er flombelyst, og tåke ligger tjukk. Skal prøve det samme som du har gjort til høsten....

vh fred
Jóhann Á.

Artig at du får assosiasjoner til fangeleire, det hadde jeg ikke tenkt på. Og det blir spennende å se hva du får ut av høsttåken. For tåke, det kan du!!
Åsmund I.

Veldig enig med Fred her. ''Fangeleirlys'' var noe av det som slo meg og. Et spennende, litt dystert bilde. God bruk av tåka dett her. Flott at du har med lastebilen, det tilfører blidet noe mer, og som Fred sier, forsterker inntrykket av fangeleir. Definitivt et spennende og mystisk bilde, likte det godt.

Mvh Åsmund
Tove H.

Jeg liker komposisjonen og lyset. Vakker symmetri.
Mvh Tove
RIGMOR J.

Tøft bilde,Johan! :-)
Jóhann Á.

Takk for nye kommentarer! Gøy at dere liker bildet, og snedig med denne her fangeleirsfølelsen. Stilig!!
Jan Ove H.

Toppers
Eirik A.

Herlig bilde ;)
Anette L.

Hei:)
et mystisk bilde med veldig fint lys. Likte de mørke fargene også - ordentlig stemningsfyllt. Bra!

Mvh Anette:)
Jóhann Á.

Takk for pene ord til dere som sist har kommentert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu