Fotoblogg 07.05.2007
Tatt nylig på en av turene i Pasvik.

Det er ikke så ofte jeg har møtt elg i Pasvik tidligere. Det sies at elgstammen gikk kraftig ned etter vinterjakt for noen år siden. I dag er stammen i økning og vi så 8 elg på denne turen i Pasvik.

Flere ganger har jeg hatt elg gående forbi kamuflasjen på tiurspellet og det er ganske flott.
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger745
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Maiken S.
morsomt at det er trær mellom elg og fotograf!
Likte den grønne rammen, men kanskje ikke teksten som sto på den. kunne jo stått under på beskrivelse eller noe..

/Maiken
Stian H.
Hei.

Elgbilder er ikke alltid så spennende, men det har du virkelig fått til her! Får en sterk følelse av smygjakt, men du har trolig sittet i kamuflasje?
Behagelig lys og farger, og flott med baret som innraming. Selvsagt hadde ikke den kvisten over ørene trengt å vært der, men dette er naturfoto jeg har sansen for. BRA!

Stian
Odd E. k.
Hei Jan-Eilert!

Et flott bilde av elgen i sine naturlige omgivelser. God kontakt med dyret der den ser mot fotografen. Flott skarphet og naturtroe fager. Synest at utsnittet over elgen skulle vært større, da øresnippene er noe kuttet. Den grønne tykke ramma er også noe for dominerende og stjeler en del oppmerksomhet fra hovedmotivet. Flott fanget og fremstilt dette Jan-Eilert!

Mvh

Odd E.

Svein B.
Fin og troverdig naturskildring Jan-Eilert. Spontane og nære opplevelser med hjortedyr i skogen er i beste fall som dette- og furubaret som rammer inn elgen danner en fin miljøramme og beskriver vinterbeiteområdene flott. Litt trangt over- men ikke slik at det skjemmer ut bildet.

Mvh
Svein B
Ivar B.
Dette må vel være et suverent elgbilde. Mykt og fint og elegant innrammet slik vi ofte ser dent godt kamuflert. Morro å ta del i opplevelsene dine. Mvh Ivar.
Jan-Eilert P.
Takk for kommentarer og kritikk.

Ser poenget med litt mer i topp. Trur jeg har litt å gå på.

Jan-Eilert
Tom A.
Bra naturbilde, overasker meg vel ikke at du fremdeles tar glimrende bilder av verden rundt oss selv om jeg har vært borte fra dotten noen år :)

Jeg syns i likhet med Maiken at det gønne i rammen og omliggende buskvekst gir noe extra til bilde.
Ketil K.
Spontant og nært med god øyekontakt. Synd med kutten av ørene.
Jan-Eilert P.
Hei og takk for tilbakemeldinger.

Enig vedr. ørene Ketil. Spørs om jeg ikke skal kutte enda mer?

J-EP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu