Lappugle, konsentrert jeger
Ett litt skarpere bilde av lappugla enn de tidligere i serien. Her sitter den å følger med i lyngen under seg- sekunder før den kaster seg lydløst ned mot ett intetanende bytte.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S VR 200-400mm f4 G ED-IF
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan-Eilert P.

Bedre enn de andre og det er artig å se bilder av denne arten. Jeg har sett den noen ganger, men aldri tatt bilder av den.

Fint å se
Kjell Sigurd S.

Se der ja, der har vi ''originalen''. Likte nok bedre de mer abstrakte versjonene, men dette er også et flott artsfoto. Litt grått lys (natt) og tamme farger, men sånn er det vel der disse ferdes. Lappuglen er vel som ugler flest nattaktiv? Noe å ha i samling.!

Kjell S
Odd E. k.

Hei Svein!

En flott fugl dette, der fjærdrakten er imponerende. At den også er å treffe på i de norske skoger er veldig artig.
Et flott bildet dette, der den sitter godt kamuflert inne blant furustammene. Fin positur på fuglen, der den speider ned mot bakken på jakt etter mus. Behagelig bakgrunn som går fint inn i ugla sitt miljø. Komposisjonen og utsnittet er veldig bra også til dette bildet. Flott levert igjen Svein!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei
Dette synes jeg var en del bedre enn de abstrakte bildene du la ut. Pent skogsmiljø rundt og artig positur på ugla der den ''spisser'' alle sanser. Jeg tror nok du har en del å gå på, men et skarpt bilde av lappugla er jo en drøm i seg selv!

Mvh Aleksander
Knut Børge S.

Hei Svein!

Et godt komponert bilde av denne mystiske og svært sjeldne gjesten. Meget bra!

mvh KBS
Svein B.

Tusen takk for kommentarer- og ikke uventet er det noen som liker denne versjonen bedre enn de ''uskarpe''. Her er det i allefall mulig å se at det er en lappugle da. For meg selv er jeg glad i begge variantene- på hver sin måte, og til hvert sitt formål. Jeg er spesielt glad for at jeg fikk oppleve lappugla i ''riktig'' miljø, og med mulighet til å få noen bilder i det hele tatt- også med miljøet som en del av bildet. Selvfølgelig er det laaangt igjen til de utrolige bildene som finnes av denne arten- men med et par timers tilgang til denne fuglearten, delt med 12-15 andre skuelystne, så er jeg svært godt fornøyd med opplevelsen.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu