Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-09 22:29:52
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carina Hedegaard F.

Her er det iallefall smell i fargene! Herlig grønt landskap med innslag av gult. Synes du har mange fine bilder Tom! Dette er flott fordi det har så kraftige farger. Jeg synes også at det lille treet der trekker blikkert innover og gir dybde.

Mvh Carina
Eva Marie P.

Enkel og fin komposisjon. Forskjellige grønn og gul toner som harmonerer bra. Liker det ensomme treet og bakken som gir fin bevegelse og struktur til bildet ditt...
-epl
Ronny A.

Likte godt denne komposisjonen, Tom. Spesielt de gule stripene som går diagonalt i bilde. Ser godt skyggevirkningen av sola fra venstre. V2 er klart best, da det sorte har litt for hardt grep i den første versjonen.
mvh Ronny
Ingunn S.

Får en god sommerlig følelse av bildet ditt med de gule blomstene og alt det grønne ellers. Fint med treet til ve som gir balanse i bildet med tanke på skråningen på hø side.

Hilsen Ingunn:)
Stein Oleiv B.

versjon er jo selvfølgelig est, uten tvil. liker linjen(e) i bildet, og spessielt det ensomme treet som går igjen for flere av dine bilder. du har her fremstilt en drømmeaktig sommerverden med de friske fargene grønn og gul. men det mørke preget som ligger over det hele, gir også en litt skummel følelse. sommerlandskapet er fint, men tror ikke jeg hadde likt meg helt der. ikke vet jeg helt hvorfor, men det er derfor jeg mener det er et litt drømmepreg over bilde. klarer liksom ikke helt se for meg glade barn springe å leke ved tree.. skikkelig mystisk bilde, og et bilde jeg kan se på lenge å undre meg ove; hva du ønsker å få fram med bilde, og hva følese du får av det. men selv hvor mystisk, skummelt, ydyllisk eller ekkelt det er, er dette et knallbra bildefra deg. ligger i toppeliten av dine beste fotografier. mener da jeg.
Tine F. B.

Fin komposisjon og nydelige farger i dette bildet. Sommerfølelse de-luxe:-) Treets plassering er glimrende, man blir dratt mot det, og det er vel kanskje også meningen? mvh Tine
Avsluttet .

Dette likte jeg veldig godt Tom.
Herlig komposisjon og for noen deilige farger:-)
Hilsen Tone!
Ann T.

Dette er et fint bilde med en meget bra og litt unvanlig komposisjon. Grønt mot grønt med en liten dråp gult og med diagonale linjer som leder øynene ned til denne ensomme tre. Er enig med Stein Olav at det er noe med motivet som er litt mystisk. V2 er best for meg. Et virkelig severdig bilde.
Mvh. Ann
Anna Rosa L.

Dette var en grønn liten skjønnhet! følte meg litt som mary poppins når hun hopper inn i bildet malt på gaten!
-rosa-
Anne Ø.

Linjene, fargene og det lille treet er virkelig flott.
Gode kontraster, fargemetning!!!
V2 faller jeg for.

Anne:)
Avsluttet .

Jeg liker veldig godt hvordan lyset og komposisjonen leder blikket gjennom bildet.
Dramatisk, men på en måte likevel avslappet lys, og veldig pene farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu