Til minne.....
Reisverk til mine om falne sjømenn.
Bildet inngår i albumet Gamle bilder - Her er det gamle bilder jeg har tatt som jeg nødvendigvis ikke er så stolt av, men heller viser en eventuell utvikling jeg har hatt.
Utstyr
  • Nikon f90x
  • Tamron 28-200 3.8-5.6 objektiv
  • Blender-
  • FilmtypeFujichrome Sensia 10
  • Nei
  • AnnetEgentlig scannet som en test av Vuescan. Brukt Nikonscan 3.1 tidligere og det klarte ikke hente ut på langt nær så mye struktur i steinene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Minnehallen i Stavern. Min bestefars navn står preget på en av kobbertavlene her, torpedert av en tysk ubåt i 1942.... Fint bilde, fine skygger i ''steinane'' :-)
Ivar
Nils B.

Flott bilde med god komposisjon. Fargene og kontrasten er også bra.
mvh Nils
Thorfinn B.

Savner et element som bryter av. Stramt og fint utsnitt. Noe fargestikk på bygningen som kan justeres i PS, ellers er muligens sv/hv også et bra valg her. Kan være med på å dramatisere det hele.
Marius J.

Ivar: Synd å høre om din bestefar, krig er ingen god løsning, men dessverre nødvendig til tider ! Fint du likte skyggene i ''steinane'' :-)
Nils: Takker så mye for det
Thorfinn: Ja jeg er enig, dette er ikke akkurat et urolig og spennende bilde. Det ble som skrevet under scannet for å illustrere at det er forskjell på scanner programvare. Fargestikket endres lett (litt slurvete der dessverre) og har testet det i sort hvitt, funket bra det og, men da ble det ikke de fargene som jeg likte med dette !

Alle: takker så mye for tilbakemeldingene, settes stor pris på !
Lars-Anders M.

Der har jeg badet. Ok bilde.
Jens K.

Du har vel beskjært litt hardt på venstre side...
Ellers et uinteressant bilde.
Marius J.

Hei Jens !
Dette viser ca. halve bygget i virkeligheten !
Ellers hadde det vært veldig fint å få en litt mer utfyllende forklaring på hva du mener det er som gjør det uinteressant. Gir meg liksom ikke så mye å jobbe med :-)
Takker uansett for at du tok deg tid til å kommentere bildet !
I L.

He, och du som brukar klaga på bilder för att de är ''for dagligdags og lite spennende''!? Håller nog med om att beskärningen är lite väl tuff.
mvh ilj
Marius J.

ILJ: selvom jeg kommenterte det på ET av dine bilder så vil jeg vel ikke si at jeg bruker å klage på at bilder er for dagligdagse og lite spennende !
Se forøvrig gjerne kommentaren under teknisk :-)

Er forøvrig helt enig med deg og og de andre som har kommentert at dette ikke er et veldig spennende bilde, men det har jeg heller aldri påstått :-)
Takker for kommentaren !
I L.

Tyckte bara det var kul att kunna använda din egen kommentar!:)
mvh ilj
Marius J.

Ja jeg fortjente vel egentlig den her :)
Ha en fin kveld videre :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu