gull alt som glitrer
Et bilde jeg tok av min niese som har en stor fasinasjon for alt som glitrer. Oppdaget under denne sesjonen hvor vanskelig det er å jobbe med små barn.
Bildet rammer inn en vakker forundring du kun finner hos barn. Litt uskarpt og komposisjonen kunne vært bedre. Men alt i alt et greit foto.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Sigma 17-70
  • Brennvidde70mmmm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/6s
  • Filmtype100
  • Nei
  • AnnetNoe photoshop arbeide, konvertert bilde til duotone.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
sherzad t.

fint med den blåfargen over hele bildet... utrolig fascinerende blikk han har... for et flott ansiktsuttryk...

Mvh. Taheri
Mats A.

Hei Espen!
Dette var en liten perle av et bilde. Synes du har fått til mye bra her. Posituren til barnet er suveren; armen som strekker etter ''glitteret'', samt den andre hånden på haken - litt sånn undrende. Lyset treffer fint og å duse hele bildet blått funker veldig bra. Skulle jeg gitt noe tips til forbedring, måtte det ha vært å fjernet glittergreia øverst, rotert bildet litt med klokka samt satt på et lite spotlightfilter (blått) øverst til høyre. Da tror jeg bildet hadde formidlet enda litt mer stemning. Men, uansett og for all del; bildet er virkelig bra slik det er og. Flott dette ;)

Mvh Mats
Eva Marie P.

Nydelig med de blåtonene og lyset som faller på ansiktet til denne lille vennen. De øyenvippene og refleksen i øyet, helt flott.
-epl
Anita M. S.

Enig med de andre her. Dette var et nydelig bilde!
Mvh Anita
Espen S.

Tusen Takk for nyttige og hyggelige kommentarer. MVH Espen
Anna Rosa L.

absolutt nydelig kontakt mellom øyne til barnet og den skinnende saken det strekker seg etter!
Dette er et helt fantastisk bilde!!!
-rosa-
Simen B.

Utrolig flott bilde. Liker lyset slik det faller i barnets ansikt og øyne :)

mvh Simen

Tone A.

Hei
Eit nydeleg barnebilde kor den mjuke barnearmen som strekk seg mot smykket gir ein fin effekt til bildet, saman med blikket og fingen kvilande i munnen. På ein måte er ungen avslappande og kosar seg sugande på fingen, mens den på same tid er ivrig opptatt av å få tak i smykket.
Flott lyssetting frå øverst med det glitrande smykket og som fell mjukt på ansiktet og armane. Auga som ser etter smykket og glitrar gjer mykje for bildet. Bildet hadde vore enda betre om ein såg heile det andre auget også.
Bildet hadde også vore fint i svart/kvitt sjekk det i gråskala som eg likte betre enn blåtonane.
Eit nydeleg fanga motiv med så mjukt eit uttrykk som står fint til barnet sine mjuke former.
:) Tone
Espen S.

Tusen takk for tips Tone og til dere andre som har kommentert. Ser selv også at bildet hadde vært bedre med begge øynene i linsa. Men det er ikke bare lett å jobbe med barn. Kan til opplysning nevne at det som glitrer i toppen er bunnen av en lysekrone.
Dette inspirerer til å jobbe videre. Takk skal dere ha :-)
Tone A.

Hei Espen
Som mor til mange barn er eg heilt samd i at det er vanskeleg å få barnet til å samarbeida, og ikkje minst til å få det til å stå litt i ro.
Difor kan du vera svært fornøgd med dette vakre barnebildet, begge augo med var bare eit pirk. Eg lurte litt på om det var ei lysekrone pga at smykket såg så stort ut.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu