Ballett 4
Likte bilde veldig godt, men er litt usikker på belysningen. Har brukt en 600w med paraplu på ca 2 meters avstand.
Bildet inngår i albumet Dance B/W - Den Norske Balletthøyskole Oslo, Bårdar akkedemiet Tvedestrand etc.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 24-105 mm f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jan Frode A.
Jeg syntes lys og gråtoneskala fungerer veldig godt her. Men det som virkelig fasinerer meg, er komposisjonen. Posituren til danserinnen som blir gjentatt i det lyse gjenskinnet på veggen og refleksene i gulvet. Veldig bra! Videre er hun fint plassert i bildeflata.

mvh Jan Frode
Kjetil K.
Fin komposisjon og samspill mellom elementene i bildet. Likte det!

-Kjetil-
Bodil Kristine F.
At bevegelsene til danseren avspeiler skyggene på vegg og golv, gjør dette til en flott komposisjon. Deler av armene og beina er uklare eller i skygge. Ville mer kontrast heve bildet? Eller er det nettopp det vage som er intensjonen?

Mvh Bo
Steinulf L.
Enig med førstnevnte her. Veldig vellykket komp med gjentakelse av formene i skygger og refleksjoner. Lyset som kommer inn nede til høyre skaper balanse i bildet. Meget bra.
Atle J. G.
Hennes høyere arm og legg er litt for mørke (eller for lyst) De faller i hvertfall bort i forhold til bakgrunnen. Det ser jeg nå. Heldivis stikker de fram igjen ved handa og foten. Selvom jeg liker belysningen som kommer hard inn fra høyere side, skulle jeg kanskje ha prøvd å plasere blitsen mere fra front? Vi hadde litt hastverk her, fordi vi hadde ventet lenge på solen, og plutselig viste den seg, i noen få minutter. Da måtte vi bare gripe sjansen og... 'fire at will'. Så var sola borte igjen...

Takker for kommentarer. Mvh Atle
Marit O.
Flott komp og herlig skyggespill,fin positur på danseren din Atle!

Mvh Marit
Avsluttet .
Rett og slett nydelig komponert Veldig bra bruk av lys på danseren som også treffer gulvet og gir en fin balanse i bildet
Herlig

mvh
Stian
Vidar S.
Fantastisk samspill mellom lys og danser. Velkomponert og flotte gråtoner. Et bilde som virker både grasiøst og dynamisk på samme gang. :o) Vidar
Line M.
Dette var nydelig! God komp, likte utsnittet her og flotte S/hv toner.
Mvh
Line
Arnljot T.
Gratulerer med et nydelig bilde! Suveren komposisjon og gjentagelse, fin bruk av toneskala. Et bilde for livet for modellen vil jeg tro!
Anne Ø.
Liker kompen her og linjene som dannes
ved lyset og skyggene her.
Anbefales.

Anne:)
Atle J. G.
Oj... Anbefaling? Jippi :)

Dette er et bilde ut av en serie jeg laget for Den Norske Ballethøyskolen. Dette er kull 14, siste året av studiet. Totalt er det 36 bilder i serien, men har ikke tenkt å legge ut alle da... Ingen av elevene har sett bildet sitt ferdig enda (kun på min lille 2,5'' LCD skjerm på min 30D) men jeg håper de blir fornøyde.

Takker for alle kommentarer. Blir like glad hver gang :)
Mvh Atle
Kjell Sigurd S.
Bildet oser av eleganse, energi og kraft! En meget vellykket komposisjon der skyggene fra vinduene følger buen som dannes av den unge danserinnens venstre side. Lyset faller fint inn på henne og gir et litt soft uttrykk. Hun har en svært grasiøs holdning, legger spesielt merke til hvordan hun står i ballanse med bare en tå eller to på høyre ben mens det venstre har god strekk og kun tåballene i gulvet. Dans er ikke mitt fag men dette synes jeg det var høy klasse over.

Kjell S
Bjørn H.
Et flott bilde, likte helheten. Personlig blir fra betrakters side venstre tå litt lys, og bildet ville ha en bedre helhet uten ''rørene'' i bakgrunn.
Men totalt sett flott-
Bjørn
Atle J. G.
De 'rørene' bak i bildet er det danseverden kaller for 'baren'. Den bruker de til å bla.a. til å lene, balansere og stretche på, og er en vesentlig del av dette bildet synes jeg. Da skjønner man nemlig at det ikke bare er en jente som står fint i en sal. Dette sier jeg som en forklaring, siden jeg følte at du misforsto dette.
Setter altid pris på kommentarer :)
Mvh Atle
Espen Gresvik S.

I et slikt bilde bidrar baren vesentlig til fortellingen. Jeg skulle ønske ''mine'' dansere hadde en så fin sal, men det kommer i februar. Jeg tror dette bilde tåler at du drar litt mer kontrast på gulvet. Det vil bidra til å fremheve danseren og veggen. Flott bilde.

egs :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu