Froskeprinsen
kom over denne på en skogstur. synes det var kjempemoro at den i det hele tatt lot meg knipse den..
Utstyr
  • Canon eos 20d
  • 28-90mm m/ mellomring
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254956} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Fint bilde. Liker fargene og komp.:)
Kai Frode G.

Definitivt et klassisk motiv som du gjør her. Du har gjort det aller meste korrekt, men jeg synes det skorter ørlitt på skarpheten (men da sammenlikner jeg med liknende bilder jeg har sett i fotobøker også da...). Mulig litt mer nedblending for å få noe mer av frosken i fokus hadde gjort susen, men jeg liker hvordan du har gjort det også.

Mvh

Kai Frode
Simen B.

Dette var bra. Liker at skarphetsdybden er så liten. Det får de flotte fargene i for og bakgrunn til å smelte sammen.

mvh Simen
Elin B.

Kontrast fargene trekker frosken fram og gir den en lekker innramming.Jeg liker veldig godt at skarphetsdybden er så liten. Kjempefint!

Elin
Nina S.

Takk for kommentarene! Det må nok innrømmes at jeg var litt skjelven på hendene ved denne anledningen.. ikke så ofte en frosk hopper rett i fanget mitt ;) Jeg knipset stort sett bare i vei så fort je kunne :)
Hege S.

Kjempefint bilde! Synes som flere har vært inne på at de grønne omgivelsene fungerer som en fin innramming og samtidig skaper mer spenning i bildet. Liker for øvrig uskarpheten og at øynene trer fram som det skarpeste punktet. Helt knall!!

Klæm fra Hege!
Raymond T.

Denne var fin. Bra at fokus er kun på hode. :-)
silje s.

Hihi. Denne var da uvanlig søt for å være frosk. Fint utsnitt, men skulle likt at det var helt kvadratisk, men det er vanskelig å kutte noe i topp eller bunn uten å la det gå ut over bildet. Har du kanskje kuttet noe på sidene som du kunne latt være? Fine farger.
Tom A. T.

Fint bilde. Her har du vært på rett plass til rett tid. Det eneste minuset må være at det mangler en del på skarphet og brillians. Du får be'n om å posere en gang til etter at du har fått investert i nytt objektiv ;o)..
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu