Ballett 2
Bildet inngår i albumet Dance B/W - Den Norske Balletthøyskole Oslo, Bårdar akkedemiet Tvedestrand etc.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 24-105 mm f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
david g.

flotte linjer på danserne, står i kontrast meg de rette linjene fra overgangen mellom gulv og vegg, og gelenderet.. deilig og avslappet lys..
Olav L.

enig med hr gordon. nydelige linjer og flott kontrast mellom dansernes kropper og de rette linjene. liker lyset, dynamikken og refleksjonene her.

savner kanskje at blikkene deres er mer samlet mot et punkt, men skjønner at det kan være langt fra lett.


bra jobba

o
Avsluttet .

Fint bilde med fine linjer. Kjempefint i s/h:)
Atle J. G.

Takk for raske kommentarer! Har brukt dagslys og en studioblits. Det skulle forestille en blomst. Det er defor de ser hver sin vei. Kan varsle at det kommer flere sånne.
Mvh Atle
Avsluttet .

Har også alltid hatt sansen for ballerina bilder.Det er noe helt eget elegant over denne danseformen.Liker bildet godt.Kunne kanskje tenkt meg litt farger,og en helt nøytral bakgrunn.Kanskje kommer det noe slikt?Likte bildet godt.


mvhO
Atle J. G.

Takker for kommentar.
Alle bilder er tatt i RAW, deretter satt om til S/H. Råfilene er altså i farger. Bildene har krevd en del etterbehandling. Dette har skjedd underveis og legges desverre kun ut i S/H. Sorry Orvill :( Noen av denne serien ble ganske kule som ubehandlede filer også men ikke kul nok til å legge ut.
Mvh Atle
Solveig S.

Lekker!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu