Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell G.

Jeg likte den freidige, minimalistiske tolkningen av den lille manns ønske om å overvinne fisk, godt gjemt under den endeløse, rolige vannflaten.

mvh kjellg
Tom T.

Hei! Slike bilder digger jeg, ikke for at det er fiske relatert, men for det minimalistisk uttrykke. Komp er god .

mvh Tom T
Erik B.

Heisann! Jeg har så lett for å falle pladask for denne typen ''ekstrem''-komposisjoner. Dette er intet unntak. Nydelige S/H-toner, og avslappende bilde. Pirk? Må enest bli sensorstøvet til venstre for midten av bildet...

Hilsen Erik.
Simen B.

Hei!
Dristig komp dette her men det funker som F for min del.

mvh Simen
Kenneth J.

-Først tenkte jeg at :''så lite'' skal faktisk til...
Og så, så jeg hvor stort dette ''lille'' var. For det var jo ''det store ingenting'' som gjorde bildet.
Og så ble jeg opptatt av det eneste speilbidet her, fra fiskeren.
Og fargevalg er jo glimrende!

Tone A.

Hei
Her er det minimalismen som dominerar bildet t.o.m sjøen har så lite liv og mest ikkje linjer før borte med den einsame fiskaren. Men i all denne minimalismen så saknar eg fiskestanga, sjølv om eg veit at han fiskar.
Flott positur på fiskaren som står vendt mot fotografen og som gir ein lang refleksjon i sjøen.
Fin dybde med svaberget med si bua form som er det einaste elementet som har mange detaljar i bildet.
Sjøen virkar endelaus og fiskaren så liten og bildet osar av stilla og med ei stemning som gir balsam for sjela. Kanskje det hadde passa inn på eit advokatkontor?
Uansett minimalsimen, komposisjonen og svart/kvittonane gir bildet ei fin stemning.
:) Tone
Rolf S.

Hei.
Har egentlig ikke så mye å legge til, bare istemmer: Bra !
Rolf
Geir F.

Jeg slutter meg til skryten. Imidlertid... litt mer luft i toppen skulle jeg ønske meg. Blir litt trangt i toppen. Og dette er jo et luftig bilde ikke sant?
Ellers har jeg ekstremt sans for slike bilder.
-fløde-
Avsluttet .

Meget vakkert bilde! Jeg er litt enig i at det burde vært litt mer luft på toppen der, selv om det er en ekstrem-komposisjon. Bra jobbet! Få se flere slike bilder :)
Avsluttet .

Stilig bilde. Dette var veldig bra. Komp. er kjempefin bra observert:)
Inger-Lise S.

Herlig og modig komposisjon.Et flott bilde:)

Inger-Lise
Wenche J.

Enkelt rent og stemningesfullt med et elegant
lys som fremhever tomheten.
Dristig og herlig komposisjon.
Et godt gjennomtenkt bilde:):):)
Mvh Wenche
Ronnie S.

Vel, jeg får slenge i litt malurt da. Hva er det som er så bra her? Å plassere noe/noen i det ene hjørnet blir litt for enkelt i mine øyne. Når det er sagt så har du mye bra bilder ellers da :-)

PS! Er motivet hentet fra Emmerstadbukta ved Hvitsten?

MVH
RS
Anne-Lise S.

Det kan nesten se ut som om dette vannet er islagt, og at speilingen fra personen er på isen. For meg kan det også se ut som om personen står med hendene foldet foran seg på maven. Ser mange nevner ''fisker'', og kanskje er det det det er, så øynene søker derfor etter ei fiskestang, men jeg ser ingen. Ikke ser jeg noe hull i isen ift. isfiske heller, dersom det er riktig at vannet her er islagt. Det kan jo se ut som om personen står på isen ved siden av holmen der ute. Kanskje ser jeg helt feil her? Det store og tomme området kan både symbolisere hvor stor verden er i forhold til et eneste menneske, eller det kan symbolisere hvor stor tomhet et menneske kan føle ved tap av noe. Videre kan det symbolisere hvor stor håpløsheten kan føles når man ingen løsning ser. Havets storhet på kloden vår kan være et annet symbol. Jeg ser i det hele at dette minimalistiske motivet har svært mye i seg. Det er ikke bare et menneske som står på et islagt vann. Det er så mye, mye mer. Her lykkes du svært godt, Stig Børre! Det som forsterker symbolikken i dette bildet er jo det enkle kompet som fungerer så fantastisk godt, men det er også dusheten som hviler over det hele. Dushet og ro. Personen og holmen kommer videre svært godt fram i denne storheten som delvis silhuetter, men også der man kan se detaljer. Flott arbeid med dette! Et spennende bilde som jeg synes du lykkes svært, svært godt med, Stig Børre!

Anne-Lise
Stig Børre E.

Takk for kommentarer og kritikk.
Geir: Ja - litt mere luft oppe kunne ikke skadet. Valgte denne varianten for å slippe horisontlinjen. Tro den hadde ødelagt det rolige uttrykket.

Ronnie: Har du ikke sett Rema reklamen? :-)
Har egentlig sansen for det enkle, og syns det er morsomt å prøve ut slike varianter (og, ja det er Emmerstadbukta).

Anne-Lise: Takk for fin og utdypende kommentar. Det var litt av tanken bak bildet at det kunne tillegges noe mer enn en person på en odde klint oppe i et venstre bildekant. Tolkningene dine er bra!
Det er stille vann, tåkedis og lang lukkertid som skaper den glatte flaten.

StigB
Jan Frode A.

En komposisjon som i mine øyne fungerer veldig godt. Det store rommet i forgrunn, sammen med den grå flata her, og det plutselige der oppe i venstrehjørnet, gir en spenning. Syntes du får fram mye ut av lite her, og kanskje det er svart/hvitt formatet som gir det ekstra til bildet. I alle fall et spennende og vakkert bilde. Motivet har en flott ro over seg.

mvh Jan Frode
Odd Tore S.

Meget minmalistisk.
Her kan man i alle fall ikke klage på at du har kuttet speilbildet av personen.
Jeg sier personen. Vet ikke om vedkommende speider tenksomt utover ingenting eller fisker med skjult strand. Kanskje bildets spenningsmoment, i et bildet som nesten flyter over av ro.
Odd Tore
Stig Børre E.

Takk og takk.
Hyggelig at dere liker bildet.

StigB
Julie E.

Alt godt er sagt før, så jeg nøyer meg med å ''heise flagget''. :)
BRA!
mvh Julie
Ivar B.

Helt suverent! Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu