Vår bilde
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-25 22:11:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-04-25 22:59:01
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Petter B.

Jeg liker ikke komposisjonen her. føler trea blir tvunget på meg. Så de forstyrrer endel. Det er også for mye rødt i bildet etter min smak. Jeg ville sett et bilde fra denne plassen med tjernet og tåken og ingen trestammer som forstyrrer.

Mvh
Petter
Ronny A.

Flott fargespill i trærne som man ser i bakgrunnen, litt hødt over det:-) Synes derimot trærne til venstre stjeler litt mye oppmerksomhet, men ikke mye. Kanskje litt kutt? Ellers er du som vanlig dyktig til å balansere fargene i bilde.
mvh Ronny
Jacob V.

Hei, Tom

Jeg får si meg enig med forrige taler. Dette her kunne du gjort bedre. Ikke det at du er en dårlig fotograf, men det ble altfor rotete. Hadde gått du forbi de trærne så kunne bildet blitt mye bedre :)



Mvh

Jacob
Anna Rosa L.

Du står på tom!
Jeg ser at du studerer nøye dine omgivelser, og finner de små perlene i naturen!
Vakkert bilde!
-rosa-
Avsluttet .

Dette var et bra bilde.
Fikk skikkelig høst-følelse av å se på det. Bra gjort!
Tom T.

Ønsker at bilde skal ha den rottet forgrunnen, kunne sikkert gått 2 meter frem å tatt det. Da hadde bilde blitt likte mange andre bilder.
Avsluttet .

Hei Tom!
Da jeg så dette bildet så tenkte jeg akuratt de samme tankene som du selv sier i din siste kommentar her.dette var et anderledes bilde.
Og jeg liker at du har de trærne i forgrunnen,jeg syns ikke det blir rotete,men lager en fin ramme.trærne til venstre stjeler kanskje litt vel mye oppmerksomhet,det hadde kanskje gått med et lite kutt der så de ikke ble så dominerende,men jeg ville ikke tatt dem helt bort.Jeg skrollet også nedover og kuttet litt av toppen og jeg syns også det fungerte greit.Dette er nok et bilde som kan fungere i andre versjoner enn det du legger fram her.Men jeg syns også det fungere bra slik det er.Du er tøff og tør å prøve nye ting,det er bra.Bildet syns jeg har flotte farger og jeg liker at de er sterke nede og blir duse mot toppen,det gir bildet en egen fin stemning.
Så jeg liker dette jeg.
Hilsen Tone!
Espen R.

Synes dette bildet ble flott og annerledes. Liker ideen med trærne i forgrunnen. Det gir dybde og en følelse av å nesten være tilstede. Bra jobba, herlige farger.

Espen
Anders R.

Hej Tom

En bild som bryter mot en del andra, bra!, mina ögon föll direkt på thumben. Bilden är vacker i sig tycker jag, känns som att smyga fram för att få se en glimt av en... ja, vad? fantasin får bestämma.

mvh
Anders
Avsluttet .

Hei igjen Tom!
Ny versjon ja.......neimen om jeg vet.
Har klikket frem og tilbake ørten ganger nå.
Syns jo at i V2 så tar ikke trærne så mye oppmerksomhet,men på samme tid så forsvinner litt av dybden når du kutta i venstre side.Liker begge versjonene men tror rett og slett at jeg liker V1 best allikevel jeg.Så der ser du,ikke alltid det blir bedre av kutte,men vel verdt et forsøk er det jo.Men Tom,jeg tror du hadde det beste i utgangspunktet:-)Og jeg liker det faktisk bedre og bedre tilmer jeg ser på det:-)
Hilsen Tone!
Tom T.

Tusen takk for kommentarene:)
carl magnus h.

wow!

likte versjon 1 best.. fargene kommer frem best... liker veldig godt høstfarger.
Anne-Lise S.

Har åpnet dette flere ganger fordi jeg liker mye av det jeg ser. Samtidig er det noe som jeg ikke føler meg helt sikker på... Lurer på om dette ville fungert enda bedre dersom fokus lå i front med diffus dybdeskarphet? Litt usikker på det. Liker dybden, fargene og lyset i bildet, og du får frem en ro over det hele som bare finnes i naturen.

Anne-Lise
Ståle J.

Liker v2 best...styrer øynene mine bedre bak trærne...og det er vel dit du vil føre blikket.Nydelig bilde...nesten eventyr
Ståle J
kåre l.

Et 'merkelig' bilde... :-)
Her får jeg nesten følelsen av å være tilstede, komme ruslende med stanga, stå å kikke å vurdere vannet før en 'angriper'.
Trærne gir god dybde, samt at bildet ikke blir så 'vanlig'.
Går for v1 her :-)
Stig Børre E.

Originalt - det skal du ha.
Liker v2 best. Liker bildet, men for å få det helt topp burde du kappet ned furuene på myra og klemt inn en fisker mellom de to stammene til høyre...
Imponert over kreativiteten din.

StigB
Petter B.

se her ja.. V2 gjorde at blikket mitt falt lenger inn i bildet. Dette ble mye bedre enn det forige synes jeg. Likte og bedre farvene her. Bra:)
Marit O.

Spenstig utsnitt Tom,men jeg liker det jeg ser flott lys og fine høst farger.
Versjon 2 er min favoritt her, men kunne tenkt meg litt mere kontrast.
Marit :)
Ingerid Margrete Rodskier K.

Kraftlinjen i versjon #3 forstyrrer litt.
Ønsker meg generelt mindre fargemetning. Mulig det var så intenst, men det virker litt kunstig...
Uansett - en spennende variasjon over de mange bildene av tjern i høstfarger. Godt jobbet!
ketil o.

Hei Tom!
Et flott og annerledes bilde med en flott dybde og trollsk stemning. Liker utvilsomt v.2 best her:),da en får mest dybdefølelse der.
Mvh:ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu