En liten sprett på jakt etter dammens dronning.
Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.
Veldig bra komposisjon, lyset er veldig bra, de horisontale linjene gir et ekstra gir. Synes hun frosken blir for mye ut av fokus, etter min smak.

mvh Tom T
Geir Helge S.
Flott, men jeg får også en følelse av at frosken ikke er helt i fokus, evt manglende skarphet
Geir.
Hans Jacob H.
Dette fungerer fint synes jeg. Skarpt nok til at man ser hva det er, men også passe uskarpt og kaotisk til å antyde situasjonen, og det holder for meg. De mørke sidene virker samlende i bildeflaten, og toner og tekstur er lekre.
Bra dette! :)
Rolf S.
Hei.
De mørke kantene og det softe vannet med utrolig fine tegninger lager en bra rytme i bildet.
Så er jeg i tvil om kanskje frosken skulle vært en smule skarpere, men det kan være at det er akkurat slik det skal være for å pirre nysgjerrigheten det lille ekstra.
Uansett, et veldig bra bilde.
Mvh Rolf
Vidar S.
Dette var et artig bilde! Er enig med kommentaren til Haarseth over og det er god skarphet på hodet til ''forfølgeren''. Ikke et helt vanlig froskebilde, men jeg synes dette er bra både i fargetoner og mønster i vannflaten. Fin situasjon og bra kameravinkel. Jeg liker dette! :o) Vidar
Gunnar John C.
Virkelig et artig bilde. Det tok en stund før jeg så froskene, og den nesten organiske sammensmeltingen mellom dyr og vann synes jeg gjør dette interessant. Jeg synes det holder at den bakerste frosken er skarp. Dermed blir det hans bilde. Er det noen støvkorn på venstre side?

Gunnar
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker de sølv/metalliske fargetonene her. Lyset treffer godt, og gjør mye for de spennende linjene i bildet. Men jeg er litt usikker på om jeg liker den uskarpe karen; jeg synes at han trekker litt oppmerksomhet. Utsnittet er godt, og den mørke kanten til venstre er fin. Bildet er spennende. Kanskje den uskarpe må være der allikevel..

vh ingebjørg
Stig Børre E.
Takk for kommentarer og kritikk.
200 mm og blender 4, da blir det slik. Grunnen er at etter en del prøving og feiling måtte
jeg ha korte lukkertider for å få fryst bevegelsene. Hodet på karen i front er skarpt.

Var usikker på om dybdeskarpheten blir for grunn eller om det fungerer som det er.
Ser vurderingene er litt splittet, men jeg liker bildet godt som det er.

StigB
Odd Tore S.
Jakten på en passende partner, på grunn av uskarpheten kan man nesten tenke seg at dette må være et bilde av han-amfibiets drømmeverden om våren.
Om jeg ser på bildet på den måten fungerer det utmerket. Og da gjør jeg det.
Men om dette er frosk, må de være spedalske. Så mange knuter på ryggen har padder, og der passer også størrelsesforholdet mellom hun og han.
Odd Tore
Stig Børre E.
Ja, du har nok rett. Dette er padder. Det var en salig miks av forskjellige froskearter og padder i denne dammen. Alle like aktive med å føre slekten videre.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu