Bildet inngår i albumet Landskap -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger580
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251486} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ronny A.

Hei Tom. Dette bilde synes jeg var noe overeksponert. Lite detaljer som vises pga. det skarpe lyset. Heldigvis vet jeg at det kommer mye bedre bilder fra deg senere:-)
mvh Ronny
Tom T.

Takk Ronny:) Bilde er overeksponert med vilje, likte den lyse fremstilling.
Stig Børre E.

Hei Tom!
Har egentlig lagt inn en liten ''foto.no-ferie'', men dette skriker
etter å kommenteres. Liker det. Veldig sært med en flott komposisjon.
Skjæret skiller seg ut med sine kontraster. Den skjeve strømstolpen og kraftlinjene skaper innhold og spenning. Det hele virker veldig gjennomtenkt. Med en ''normal'' eksponering blir det nok alt for kjedelig. Bra - du er dristig, og det gir ofte resultater som her.

StigB
Arne M.

Hei Tom,
Først av alt gratulerer med Ukens fotograf. Det er virkelig velfortjent. Jeg likte dette bildet jeg. Grunnen er at det fremstiller en dag ved sjøen slik jeg kjenner den igjen, med det skarpe hvite lyset og refleksene. Komposisjonen er dristig men den lykkes etter min mening. Den lykkes nettopp fordi den gjengir et utklipp av noe usminket virkelig. Det er befriende å se et bilde som ikke har bortklonede elementer og et forskjønnet ytre.

- Arne
Julie E.

Må være ærlig å si at dette bildet ikke helt talte til meg, men det er ingen kritikk av bildet. At det ikke talte til meg er en ren subjektiv affære.
Hadde bare lyst til å GRATULERE DEG SOM UKENS FOTOGRAF!!!!!! Det var kjempegøy! -og greit å gjøre det ved ett av dine siste innlagte bilder.
Du er en dyktig stilsikker fotograf, med mange gode komposisjoner. Noe jeg er spesielt svak for. Du gir også gode tilbakemeldinger og kommentarer som jeg oppfatter som kunnskapsrike og direkte.
Gratulerer igjen og lykke til videre!!
mvh Julie
Vidar S.

Hei Tom! I løpet av et par dager har jeg vært innom dette bildet flere ganger. Det er tiltalende på sitt ''mislykkede'' vis, misforstå meg rett, jeg leste du overeksponerte med vilje. Jeg har vokst opp ved Oslofjorden og kjenner fornemmelsen en følelse jeg kjenner igjen fra virkeligheten - får ikke grepet på det, men bildet føles positivt på et vis. Vedr komposisjon og det tekniske støtter jeg opp om Stig Børre og Arnes vurderinger. Jeg liker uttrykket godt. :o) Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu