Førstehjelp mot takras.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erlend J.

håpløst, kan trygt slettes.
Atle G.

Morsomt, ser ut som en god ide å skjerme vinduet for is og snø som detter fra taket. Tror ikke at Erlen så poenget her. Takker for hyggelige kommentarer også! ☺

Hilsen Atle.
Eva Marie P.

Ganske så lite effekt tipper eg, denne platen her....
Morsomt bilde, godt observert.
-epl
Laurberg G.

:-) Tjah. Ikke al førstehjælp er lige velvirkende. Men fotografen fik da her et både morsomt og velkomponeret billede ud at situationen. Iøvrigt en fin fotografisk kvalitet, hvor såvel skarphed, som kontras, farvedybde, og farvebalance er i orden. Burde nok vises på grå baggrund og ikke på sort. mvh. lau

P.S. til Erlend Johnsen
Og så er det desværre lidt forstemmende at læse nogle kommentarer her på foto.no Således skriver Erlend Johnsen: ''håpløst, kan trygt slettes.'' Ikke just hvad man forstår ved ''Positiv, konstruktiv kritik''. Snarere hører det vel hjemme under betegnelsen ''Negativ, destruktiv kritik''. Måske er der stadig brug for gode gamle Emma Gads bog ''Takt og Tone''. Men det skal dog anføres at det er en dyr bog, og at penge kan spares ved at anvende ganske almindelig HØFLIGHED.

Sveinung J.

TUSEN takk til ALLE for kommentar. Fint å oppservere at man har forskjellig smak, også når det gjelder foto. Og bra er det! Men det er hos sine egene (sønn) ''man skal få det''. Så til deg Laurberg: Erlend mente det sikkert ikke så sterkt, tror jeg. Anbefaler en titt på hans portfolio!
Erlend J.

Forsår fortsatt ikke vitsen med dette bildet, selv ikke etter deres forsøk på å forklare det. ang takt og tone; jeg savner ærlige direkte tilbakemeldinger positive og negative, uten å altid grave rundt grøten. Noen ganger kan det sies kort og konsist.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu