Feistein i solnedgang en gang til
Var på en kort kveldstur i dag 13. april og kunne ikke la være å ta bilde av Feistein, selv om et halvt dusin fotografer gjorde det samme.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Ø.

Dette er særdeles bra med lyset på bølgen og steinen i god linje mot Feistein.
Så flott at sola er rett bak Fyret som her.
Synd at jeg har apparatet til reperasjon i dette fine været.

Anne:)
Tone A.

Hei Einar
Selestranda er ein populær fotostad, og på onsdag fann eg endeleg hestehov der som me ennå ikkje har fått på Lyefjell.
Men eg blir ikkje lei av vakre solnedgangsbilde frå denne vakre staden. Og her har du fanga sola der den går ned bak Feistein fyr med dette skylaget som har lege så lenge over horisonten, og med varme tonar lengre opp mot det gylne laget øverst.
Flott forgrunn med steinar og bølga som lagar ein rosatona bølgesprut over den store steinen mot den ganske rolege sjøen med lyse tonar.
Flott komposisjon der den bua forma steinen gir fin likevekt til Feistein fyr med sola og flott eksponert.
:) Tone
Ingunn S.

Et flott og godt gjennomført bilde...jeg blir aldri lei av solnedganger og denne er ekstra fin med herlige farger og flotte siluetter av omgivelsene rundt... og ikke minst har bølgen ved steinen et nydelig fargespill.

Hilsen IngunnS:)
Torild H.

Skulle bare mangle at du ikke skulle forevige øyeblikk som dette, og det til og med fra - di heimlege strond - og til glede for oss betraktere etterpå, av dette magiske øyeblikket.

God komposisjon, linjeføring, og utsnitt slik at en kan se hele bildet under ett, og for de som er oppskriftsmessige og ikke ønsker en midtstillet horisontlinje, kan det lett gjøres et kutt øverst. Vektlegger her gjentakelse av runde former, gitt av solen og steinen i front som ligger og dormer på samme vis, men også bølgen, mellom disse to, som bryter seg til rund form bak steinen og fanger opp de siste solstrålene fra solen. Elegant dette samspillet, og godt sett!

Takk, Einar, for denne fredag den trettende som endte så behagelig godt.

Mvh Torild
einar e.

Tusen takk Anne, Tone, Ingunn og Torild
Gildt at dere ser at selv på stranda her hjemme finnes magiske øyeblikk. Elg (eller fyrtårn) i solnedgang stemples ofte som en klisje - og vanna ri, la kunstkritikerne mase så mye de gidder. Er det en god opplevelse så er det en god opplevelse. Nyt livet med de sansene du har fått, det er et stort under unasett.
Et par i nærheten brant bål, jeg kjente varmen i steinene etter en solrik fredag den 13. En flokk med tjeld fløytet iherdig litt lenger borte, og jeg la meg i visshet om at på lørdag skulle jeg sette ut blomkålplanter som jeg har alet oppe inne på malerloftet. Og nå lurer jeg på: skal det neste bildet være tjeld som flyver i flokk eller blomster?
mvh Einar
Eva Marie P.

Herlig bilde. Vakker komposisjon, fine farver. Sola som er så rund, den runde steinen i forkant veldig bra. Havet i bevegelse...utrolig godt å hvile øynene på:)
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu