Bildet inngår i albumet Landskap -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger814
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250295} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Rakel S.

Genialt:D
Jenta som springer mot skuret som lener seg mot henne, nesten som det også er i farta:P
Dette stjeler nesten fokuset fra den flotte naturen bak;)
Werner V.

Jøss... dette var spesielt..! Litt usikker på hva jenta nede til venstre holder på med.
Tøft lys i bildet. Det er liksom noe med dette. Jeg ble sittende å titte på det en stund her nå. Heh. Kult!
Christian R.

Nice!!
skuret/naustet har same vinkel som fjella i bakrunnen. Det fyrste som trakk opperksomheita mi, var den lisje raude blåsa som ligg fastklemt inne i naustet.
Likte tanken bak å ha jenta springande inn i bilete. Det hadde vore tøft om bilete vart tatt litt lenger å frå naustet, nok ein kontrast til dei vakre fjella :)

mvh

Christian
Tine F. B.

Morsomt og kreativt!
mvh Tine
Helge R.

Jeg liker vinkelen på jenta, står bra til det skjeive skuret. I tilleg til vakker natur er bildet fullt av gode historier, jeg liker slikt som får meg til å stoppe opp og tenke, hilsen
:)Helge
Monika Frisvold V.

Hei Tom
Her virker det på meg som om jenta stormer inn for å berge det skjeve skuret til å rase sammen...
flott fjell i bakgrunnen :)
mvh monika
Eva Marie P.

Herlig med ho jenta som lager den gode kontrasten til..naustet?huset. Skikkelig flott vinkel på det:) Det er bare herlig med slike kontrastbilder, der naturen står så flott og majestetisk mot de to skjeve elementene i bildet. God komp, veloverveid vil eg annta ettersom det er deg. Tøft dette.
-epl
Georg K.

good one the way I see it - kind of really fascinated by the combination of two very different '' schools'' - as there is the not exactly rare ''great landscape'' - and the type '' personal''. To my mind this flavors the image in a fascinating way - it is much more than just the capture of something beautiful - it is a moment, or to use words from Kristoffer L '' seen the unseen''.
Same as Helge I do like opposing angle of the girl and the small hut.
This has dynamic, is witty, personal - and within the spectacular landscape - not to mention light etc.
A very likeable image indeed :)
Stig Børre E.

Herlig!
Skuret i seg selv er jo et genialt godt motiv - men, jenta i motsatt hjørne og motsatt bevegelse gjør dette til mye mer en et dokumentasjonsfoto. Veldig bra rett og slett.

StigB
sunniva l.

artig effekt med jenta på vei inn i bildet! Liker begge variantene, der det andre blir mer et vakkert landskap

mvh sunniva!
Tom T.

Takk for kommentarene:) Det ble mange bilder av dette motivet. Manglet noe i bilde, så kom helt uventet en av min barn stupene inn i bilde. Dermed hadde jeg bilde.
Atle G.

Kan bare gjenta det de andre sier. Liker også lys og skyggene i bildet, ser litt kaldt ut. Sånn kaldt det pleier av og til å være om våren. ☺

Hilsen Atle.
Marit O.

Steike og tøft Tom,kommer dette til og gå bra tro???
Her har du fanget en artig situasjon med mye action dramatik og spening.
Marit :)
bård s.

Flott natur, og bilde. Kreativt, og en inspirasjon for oss andre.
Hilsen Bård
Arne J.

Fint bilde av mektig natur. Ser litt kaldt og surt ut som det pleier å være på ettervinteren. Arti med det falleferdige huset som gjør bildet spesielt. At jenta kom med i bildekanten gjør ikke noe, gir bildet litt action.

mvh Arne
Avsluttet .

Stilig hytte du har:) Slike motiv er alltid like artig å finne. Her har du valgt et flott standpunkt hvor bua virkelig får vist frem sin egenartede karakter.

Forstår ikke helt poenget med jenta slik inn i bildet, men har forståelse for at du vil ha det slik.

mvh arild
Jostein F.

Hei Tom!
Kan bare stemme i med de andre, et dristig bilde. Der finnes en merkelig relasjon mellom jenta og skuret, sannsynligvis oppleves det slik ettersom vinklene vender mot hverandre, effektfullt og spennende blir det ihvertfall
Må si at du spiller på et stort spekter med hensyn til hvilke situasjoner og motiver du skaper gode bilder av.

Mvh; Jostein
kåre l.

Jenta er et morsomt element her :-)
Men jeg ville nok helst sett det uten henne. 'Horisonten' virker ganske skjev pga av at den blir avbrutt av skuret som virkelig står på halv 8.
Men morsomt er det :-)
Anne-Lise S.

Dette er bare morsomt. Morsomt og velkomponert. Ser nesten ut som om jenta om koja har drakamp, mot hverandre. Herlig dybde, friske farger, fine detaljer.

Anne-Lise
Stein Oleiv B.

dette har vært i en egen tab i firefox vinduet mitt i flere timer nå. ikke uten grunn. det trollske blålyset over fjellene, himmelen, og vannet er så avslappende. så, det var et bra motiv. også naustet, som er så naturlig forvridd er jo en severdighet for seg selv. aldri sett noe liknendes. flotte greier. mange som finner sin egen mening når det gjelder jenta og skuret, men dette finner jeg ikke helt ut av selv. fakta er at alt det de nevner(samme vinkel som fjella i bg, det lener seg mot jenta, drakamp osv.) er sant, og det spriter opp komposisjonen til 96. sitter og undrer meg over det som ligger i sjø/vannkanten. hva kan det være, mon tro, liksom. men for all del ikke si noe. dette er bare et skambra krydder i den smakfulle miksen du serverer her. også den duppeditten i rødt inni naustet bidrar også med sin rolle, og skriker ikke for mye, men akkuratt passe. tror jeg kunne skrevet veldig mye mer om dette bilde men du får ha nok med dette; jeg tror dette er et av det best komponerte bildene dine, i alle fall de jeg har sett! anbefales
Geir F.

Et kite vindpust til nå så deiser det i baken.
Spennende, vellykket og kreativt hvordan jenta og skuret presser blikket inn i sentrum av bildet. Dette skaper en spenning man ikke ofte ser.
Meget bra!
-fløde-
Helene E.

Jentas bevegelse inn i bildet gir dynamikk. En følelse av at skuret også er i bevegelse, mot jenta. Jentas gule genser bidrar. Bildet er noe mer enn et landskapsbilde (lagt inn under kategorien Landskap).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu