Fotoblogg 06022007 (2)
SO med to vorstere og jeg med mine bikkjer ved et fjellvann i Sandnesdalen. (25 kuldegrader og surt)
Kun et minne. Greit nok, men ikke noe blinkskudd.
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carina Hedegaard F.

Synes du har mange flotte bilder i denne serien! Velger å kommentere dette, selv om jeg liker flere. I dette bildet er det en fin ro i landskapet, og lyset er bra. De kalde blåtonene på snøen og himmelen gir virkelig en følelse av kulde her. Fint med hundesledene som trekker innover i bildet. Virker som et spennende prosjekt!

Mvh Carina
Rune S.

Enig med Carina - flott serie! Fin komposisjon med flotte blåtoner og fint lys. En stemning jeg liker meget godt!

Mvh
Rune S
WENCHE K.

Hei!!

Dette er et nydelig bilde, et av mange i din flotte serie. Umulig å velge ut noe favorittbilde! Liker fargene spesielt godt i dette bildet, og motivet får meg til å føle at jeg er med på turen. Ellers synes jeg bildet er nydelig presentert med rammen i blått og hvitt - står helt perfekt til bildet. Gleder meg til flere bilder fra prosjektet ditt!
Ha en fortsatt god påske!!

Wenche i Stavanger
Bjorn F.

Hei.
Fint situasjonsbilde med en flott stemning og lekkert lys.Kjenner det er kaldt.
Hilsen Bjørn.
Jan-Eilert P.

Fint at dere liker det. Jeg kan fortelle at bildet er tatt i Sandnesdalen ikke langt fra Kirkenes. Dette området grenser til Pasvikdalen og fjellområdene mot Neiden. Her kan man gå et titalls mil fra fjell over milevis med furuåser til langt inn i Finland til Enaresjøen (Lake Inari). Til sammen er dette i en av europas aller størtste villmarker. På norsk side er kun en bitte-liten flik fredet.

mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu