---
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Steinar Dahlen V.
eeeyyy kvifor har du tatt bilde av rommet mitt ?? hehe nei da berre tulla

men eg veit ikkje heilt kva du vil formidle her. er det bryllaups bilde på kommoden, er det vodka flaska i skuffen eller er det søppelbøtta..
er litt usikker her, så det blir for meg vanskelig og gi noko konstruktiv kritikk/kommentar. beklager..

*SV*
Fredrik T.
Heisann, la dette inn under mennesker, prøver ikke å formiddle mer enn det du ser i bildet, ett miljø. Blir mer en ''eye of the beholder'' ting. Ingen ting er manipulert.
Olav L.
Dette hadde jeg sansen for. Liker rotet, følelsen av fraflyttet og etterlatt i kontrast med bryllupsbildet. Det er også noe med lyset her.

Synes dog at vodkaen blir litt malplassert, mye fordi flaska er så rein og ny. Skulle gjerne også sett hele kommoden som ligger på gulvet. Det samme gjelder Lidl-posen.
Fredrik T.
Hei Olav. Dette er ikke fraflyttet, dette er fortsatt Norge anno 2007, og vodka flasken der det mest ''verdifulle'', og det nyeste i rommet, derfor er den så pen. Legger ut en ny versjon litt senere.
Peter M.
bilde som vekker tanker...mange elementer som forteller en historie. samtidig får jeg en følelse av at den som bodde her ikke er mere. lyset har fått slippe inn igjen.

veldig bra Fredrik.

-Peter-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu