Balanse
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Portra ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Catharina K.

har vi ikke sett dette før? Kan ikke noen for guds skyld ta tak i halene og dra dem ned......da blir det iallefall litt action.
Torbjørn L.

Enig med Catharina.. Dette blir for mye av det samme :) Kan vel også legge til at serien er vel ikke av den mest spennende heller.. Hvis det ligger en historie bak disse bildene så kan det være en idè å skrive litt om den som beskrivelse på bildene..

Slik de er nå så må en bare tenke selv.. jeg ser kanskje for meg et slags skuespill som tydeligvis har betydd mye for fotografen (?!)


mvh

Torbjørn
Anders J.

Joda, forandring fryder heiter det. Tydlegvis har ingen av dykk noko sans for estetikk og mine kunstneriske uttrykk.

http://www.art.com/asp/sp-asp/_/NV--1_1823_1981/PD--10017...ID=1302439

Der fins noko som liknar på inspirasjonskjelda mi til denne akta. Faktisk trur eg det er Aristokattane som står for hovudinspirasjonen, gamalt barndomsminne. Men takk for all kritikk, type negativ vel å merke. Det kjem fleire bilde av mine to vener på taket i næraste framtid. Det er 105 bilete fra same akta som ikkje er publisert. =)

AJ
Avsluttet .

Bare fortsett å legg ut bildene og ikke ta alles input til hjertet..Spesielt de som er altid NEGATIVE spesielt en 20 år gammel Statsvitenskapsstudent som ikke har Mye Peil!

*EML*
Arvid B.

Bare fortsett å legg ut bildene og ikke ta alles input til hjertet..for å sitera Eddie.
Eg frydar meg.
Arvid
Torbjørn L.

Eddie: Litt av poengene med dette forumet er å ytre meninger.. tåler man ikke dem så får man vel heller la vær å legge ut ting her..

Det at du sier jeg ikke har ''peil'' er ditt syn.. Jeg er en amatør som de fleste andre her, men jeg velger å håpe at mine fire år i fotobransjen har hatt noen frukter. For jeg har faktisk brukt de siste 4 årene på å f.eks fremkalle alle slags typer bilder for kunder i fotokjeden Click.

Skjønner du kanskje er litt ''ute'' etter meg fordi jeg alltid kommenterer bildene dine.. Det er jo bare sørgelig at du takler det på denne måten. Jeg vil alltid prøve å komme med konstruktiv kritikk, hvis du føler deg spesielt ''truffet'' med dårlig kritikk ifra min side så får du heller bare maile meg så ordner vi opp i dette på to manns hånd.

mvh

Torbjørn
Catharina K.

hehe you go boy:)
Anders J.

Takk for alle kommentarar. Eg er glad at bildet har greidd å skape debatt, sjølv om kanskje det ikkje var direkte bildet som skapte denne debatten. Uansett så er eg ein person som trur på det frie ord og difor er all kritikk uansett ladning og hensikt like velkommen.

Eg trur det uansett er viktig å ha Kardemommelova i bakhovudet når ein er på internett.

AJ
Avsluttet .

Men akt?
Anders J.

Nei, dette er ikkje akt! Eg har gjort ein vesentleg feil her. =)

AJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu